Lätt att sänka priset på ditt mobilabonnemang – nu finns Bill Minimizer på webben
Hem NYHETER Lätt att sänka priset på ditt mobilabonnemang – nu finns Bill Minimizer på webben

Lätt att sänka priset på ditt mobilabonnemang – nu finns Bill Minimizer på webben

Publicerat av: Redaktionen

Många alternativ och svårt att välja rätt

Lätt att sänka priset på ditt mobilabonnemang – nu finns Bill Minimizer på webben 2Alla mobiloperatörer har ett brett utbud av abonnemang för att tillgodose olika användarbehov men det är upp till användaren att försöka välja rätt. Dessutom har operatörerna olika prisstrategier för ”extra surf” som gör valmöjligheterna enormt stora. Appen Bill Minimizer löser detta för Android-användare men det finns även behov för detta för iPhoneanvändare liksom på webben. Därför lanserar vi nu Bill Minimizer med kostnadskalkylatorn som på ett snabbt och enkelt sätt presenterar det billigaste abonnemanget på marknaden baserat på den användarprofil användaren individuellt väljer.

Vad skiljer Bill Minimizers Kostnadskalkylator från andra?

Bill Minimizers kostnadskalkylator skiljer sig från andra jämförelsesidor genom att användaren själv kan ställa in en användarprofil för både data, samtal och SMS och sedan räknar Bill Minimizer snabbt ut det billigaste abonnemanget inklusive extra surf och rörliga samtalskostnader. Det är viktigt att ta hänsyn till extra surf och rörliga samtalskostnader då det ofta är billigare att köpa ett mindre abonnemang och köpa till mer data och samtal vid behov – ingen annan jämförelsetjänst gör detta.

Hur funkar Bill Minimizers Kostnadskalkulator

Kostnadskalkylatorn bygger på 3 enkelt justerbara parametrar som användaren enkelt kan ändra och priserna uppdateras direkt:

  1. Användaren sätter profilen för data, samtal och SMS sedan räknas priset ut automatiskt
  2. Om det billigaste abonnemanget skulle inkludera extra surf inkluderas det i det billigaste priset
  3. Skulle det billigaste abonnemanget baseras på rörliga samtals- eller SMS-kostnader tar Kostnadskalkylatorn hänsyn till det

Mobildatapriserna faller snabbt

Under det senaste året har priset på mobildata gått ner påtaglig vilket skulle göra att en genomsnittsanvändare sparar ca 1500 kr per år. Vi på Bill Minimizer är övertygade om att prissänkningarna kommer att fortsätta och Kostnadskalkylatorn kommer hjälpa kunderna att sänka sina kostnader. Stefan Perdal tillägger: ”Efter att framgångsrikt ha lanserat Androidappen Bill Minimizer är det kul att nu bredda våra tjänster med Kostnadskalkylatorn för webben via dator och Iphone”.

Relaterade Artiklar