Lätt att hitta rätt i datorspelsvärlden
Hem GAMING Lätt att hitta rätt i datorspelsvärlden

Lätt att hitta rätt i datorspelsvärlden

Publicerat av: Redaktionen

Om man letar efter ett datorspel att spela, fast de man redan har är inte riktigt rätt.

Då kan det vara svårt att hitta rätt. Man sitter i timmar och läser om olika spel men utan att kunna bestömma sig.

Nu finns det vägledning att få.

Vi känner nog alla igen det. Man vill spela något datorspel, men de spel man redan har, har man antingen spelat eller är lite trött på. Inget verkar kunna passa den bild man har av vad man är ute efter. Eller har man ens en bild? Det kanske kan beskrivas mer som en känsla. En känsla eller stämning i ett spel som man vill spela. Vilket det spelet är kan man inte riktigt sätta fingret på.

Denna situation kan uppkomma i många olika sammanhang men få områden är så nedlusat att kommentarer utan någon särskild insikt och recensioner som är sponsrade av en eller annan producent eller liknande. Vad kan man egentligen tro på när man vet att många av kommentarerna på Steam eller andra sidor faktiskt är vinklade på ett visst sätt?

Hur ska man kunna skilja de från de mer ärliga kommentarerna och recensionerna från riktiga spelare? Det finns nog inget bra svar på det. Men det finns andra sätt att läsa bra och ärliga recensioner.

Bra spelsidor

Lätt att hitta rätt i datorspelsvärldenDet finns vissa sidor online som är specialiserade på att skriva mer ärliga recensioner. En av dessa med ett högt mått av karaktär och integritet är Spelbloggen. De testar både spel och hårdvara, både för dator och konsol. Dessutom är de inbitna spelare själva som vet vad de pratar om. Det är stor skillnad på en kvalitetsrecension och en kommentar på Steam.

Ändå är de många som ger de samma värde när de ska spela spelet, det är inte rätt sätt att värdera det på.

De senaste nyheterna

Spelbloggen rapporterar dessutom om de senaste spelnyheterna. Du missar alltså inte nya släpp och har bra koll på vad som komma skall genom att följa deras flöde. de som skriver på bloggen kan beskrivas som en varierad skara människor. Det är lite det som är styrkan med sidan. Att det inte bara är en persons åsikter som hörs.

Här kommer alla till tals och många har hittat en favoritskribent. Någon de valt att följa lite närmare och mer.

Lätt att hitta rätt

Det är, som sagt, lätt att hitta rätt i och med de örliga recensionerna. Det är också lätt att hitta något man tidigare inte hört talas om. Något som man kanske inte hade kommit i kontakt med om det inte var för att man surfat i på hemsidan. Det är något som man ska vara tacksam för. Det är alldeles för lätt att stänga av mot det nya och det okända.

Relaterade Artiklar