Lampa med trådlös högtalare – sommarens stämningshöjare!
Hem NYHETER Lampa med trådlös högtalare – sommarens stämningshöjare!

Lampa med trådlös högtalare – sommarens stämningshöjare!

Publicerat av: Redaktionen

Skapa en trevlig atmosfär med lampa med trådlös högtalare!

Lampa med trådlös högtalare – sommarens stämningshöjare! 2Högtalaren har bra ljud och lampan kan växla mellan många olika färger. Högtalaren är utmärkt till hemmet men är även vattentät och kan tas ut på altanen, balkongen eller trädgården.

Lampan lyser med fint sken och med fjärrkontrollen kan du få till den perfekta atmosfären för tillfället genom att ställa in ljusstyrka, färg och om lampan ska skifta färg eller lysa med fast sken.

Koppla ihop högtalaren med din telefon via Bluetooth och spela musik med den inbyggda högtalaren. Telefonen kan du då använda som fjärrkontroll för att spela upp och byta låt samt styra volymen. Högtalaren har kraftigt ljud med både tydlig bas och diskant.

Högtalarlampan drivs av ett uppladdningsbart batteri som gör att du kan ta med den var som helst. Batteriet laddas upp via USB och du kan enkelt koppla in den i väggen med din mobilladdare.

Högtalarlampan är även anpassad för trådlös laddning via en laddningsplatta. När du ställer högtalarlampan på laddningsplattan börjar den automatiskt ladda. Laddningsplatta går att köpa separat som tillbehör.

Högtalarlampan finns i två storlekar, med olika mått och vikt:

Small: 23,8 cm × 39,2 cm. Vikt: 1,35 kg
Large: 30,4 cm × 50,7 cm, Vikt: 2,19 kg

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>