Lagerhaus börjar med q-handel tillsammans med foodora
Hem NYHETER Lagerhaus börjar med q-handel tillsammans med foodora

Lagerhaus börjar med q-handel tillsammans med foodora

Publicerat av: Redaktionen

Heminredningsföretaget har inlett ett samarbete med foodora och ansluter nu sina butiker till handelsplattformen.

Lagerhaus börjar med q-handel tillsammans med foodora

Vid starten kommer fyra butiker finnas i foodoras digitala miljö med start nu i mars månad.

Efterfrågan på snabba hemleveranser inom 30 minuter ökar i Sverige och med foodoras hjälp kan Lagerhaus vässa sig i tredje generationens digitala handel, q-handel.

foodora växer kraftigt och når idag över 90 procent av alla svenskar. Det starka intresset från butiker i Sverige visar att de är mer än redo att vässa sin digitala affär. Den digitala ekonomin är och kommer vara viktig för svensk tillväxt. foodora är inte bara en länk mellan restauranger, butiker och kunder, utan är en plattform för digital handel – en tjänst för både marknadsföring och leverans samtidigt.

– Att Lagerhaus ansluter sig till oss är ännu ett starkt kvitto på att q-handeln är här för att stanna. Vi är ett bolag som värnar samarbeten med aktörer som är villiga att tänka nytt och innovativt. Jag är helt övertygad om att det är morgondagens recept för framgångsrika företag, säger Sofia Gunnmo, Head of Q-commerce foodora Sverige.

– En stor del av vårt sortiment, framförallt party- och presentsortimentet innehåller produkter som hamnar i kategorin “Åh, jag glömde köpa..” eller “Ah, tänk om jag hade..” Med Q-handel kan kunden förbereda en födelsedagsmiddag, klicka hem ett fång snygga ljus till dukningen och ballonger att pynta med som levereras innan maten är klar, säger Emmy Ljungvall, försäljningschef på Lagerhaus.

foodoras lanserade q-handeln i maj 2020, en ny genre inom den digitala handeln som innebär att aktörer inom retail nu kan ansluta sig till foodoras plattform och därmed erbjuda snabb hemleverans till kunden. Några av de butikerna som finns idag förutom Lagerhaus är: Teknikmagasinet, Rebecca Stella Beauty, Creative Headz, Moss & Noor, Indiska, Pocket Shop, 7-eleven och Hemmakväll.

Lagerhausbutikerna som kommer erbjuda q-handel är: Westfield Mall of Scandinavia (Solna), Malmö Triangeln (Malmö city), Vallgatan i Göteborg (Göteborgs innerstad) och Ringens Köpcentrum (Södermalm i Stockholm).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>