Kraftfullt och anpassningsbart hemmaljud utan designkompromisser
Hem E-HANDEL Kraftfullt och anpassningsbart hemmaljud utan designkompromisser

Kraftfullt och anpassningsbart hemmaljud utan designkompromisser

Publicerat av: Redaktionen

Med DEFUNCS debut på multiroom-marknaden är siktet högt ställt – att erbjuda konsumenten och detaljhandeln en högtalare som till 100% levererar på Defuncs ursprungliga designfilosofi, en kompromisslös kombination av DESIGN och FUNKTION och med en attraktiv prisbild.

Som konsument är det slut på designkompromisser vid inköp av ljudprodukter för hemmiljön.

I stället väljer du själv hur mycket eller lite du vill att produkten ska framhävas, och vilket uttryck som passar bäst i just ditt hem genom att enkelt byta ut textilfronten.

– ”Att vara uppkopplad och att ha lyssning nära till hands är förstås fortsatt en stor del av människors liv, men det är också hemmiljön, speciellt för oss skandinaver. Därför finns det inte längre någon som helst anledning att köpa produkter som inte levererar på både design och funktion. Att hålla en attraktiv prisbild möjliggör också för konsumenten att på allvar bygga ut ljudbilden i hemmet med fler enheter för en mer kraftfull ljudupplevelse” säger Johan Wahlbäck, vd och grundare av Defunc.

För att säkerställa bästa möjliga ljudkvalitet har Defunc samarbetat med Henrik Isaksson, ledande expert med 30 års erfarenhet inom akustikområdet. Med konstruktion av högtalare och hörlurar samt akustisk mätteknik som specialitet, har man i alla delar av designprocessen säkerställt att det absolut viktigaste – ljudkvalitén – håller kompromisslös standard.

Kraftfullt och anpassningsbart hemmaljud utan designkompromisserMed Defunc HOME levererar vi på den efterfrågan på anpassningsbar design för hemelektroniken som vi vet funnits. Multiroom-högtalaren Defunc HOME levererar en kraftfull ljudupplevelse, en anpassningsbar design och stora möjligheter för personalisering via utbytbara fronter. Att köpa ljudprodukter man kan anpassa efter den hemmiljö man investerat tid och pengar i borde helt enkelt varit verklighet för länge sen, säger Johan Wahlbäck.

Relaterade Artiklar