Kraftfull powerbank med eluttag!
Hem NYHETER Kraftfull powerbank med eluttag!

Kraftfull powerbank med eluttag!

Publicerat av: Redaktionen

En kraftfull powerbank med eluttag är utmärkt att ha med sig när du behöver ström ute i vildmarken, på båten, i bilen eller i oväntade strömavbrott.

Kraftfull powerbank med eluttag! 2Den här portabla strömkällan kan ladda din dator från 230V-eluttaget och samtidigt även ladda både mobilen och surfplattan via USB-uttagen.

Eluttaget kan ge ström till alla olika sorters elektriska 230V-apparater med upp till 150W. Med de tre olika USB-uttagen kan du dessutom ladda flera mobiler och surfplattor samtidigt. Perfekt för camping eller jakt.

Powerbanken laddas med två mikro-USB-sladdar och laddas i väggen eller från ett 12V-uttag i bilen. Powerbanken kan dessutom fortsätta ge ström medan den laddar. Batteriet laddas på ca 6,5 timmars laddning.

En beskyddande och vattenavstötande väska medföljer där du kan förvara både powerbanken samt de medföljande tillbehören.

Powerbanken har ett inbyggt skydd mot överladdning, underladdning, kortslutning samt överhettning. Den skyddar även ansluten utrustning mot strömtoppar när du slår på powerbanken. Powerbanken är tystgående och har även en inbyggd ficklampa.

Medföljande tillbehör

2 st laddkablar: mikro-USB/USB
12V billaddare
USB-väggladdarem
3-i-1 laddkabel till mobiltelefon (mikro-USB, Lightning, USB-C)
Svensk manual.

Specifikationer:

Mått: 26 cm x 11 cm x 4 cm
Vikt: ca 1,5 kg
Batterityp: Litiumjon
Kapacitet 120Wh (Behöver tillstånd för att tas med på flyget)
Uppladdningstid: ca 6,5 timmar
Livslängd: mer än 1500 uppladdningar
Kan användas i temperaturer mellan: 0-45° C
CE-märkt
Garanti: 1 år
Ficklampa styrka: 150 lumen

Utgångar:

Eluttag: Växelström (AC) 230V max 150W
12V utgång: 15A
USB utgång: 5V 2,4A
USB C utgång: 5V 2,4A
USB QC3 utgång (snabbladdning): 5V 2,4A / 9V 2A

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>