Koppla bort omvärlden med Creative Outlier Pro
Hem PRODUKTNYHETER Koppla bort omvärlden nu med Creative Outlier Pro

Koppla bort omvärlden nu med Creative Outlier Pro

Publicerat av: Redaktionen

Creatives senaste true wireless-öronsnäckor stoltserar med Hybrid ANC för att filtrera bort bakgrundsljud medan de kan pumpa musik i upp till 60 timmar

Creative Technology lanserar nu Creative Outlier Pro, som är det senaste och bästa tillskottet till den populära Outlier True Wireless-serien.

Koppla bort omvärlden med Creative Outlier ProDe nydesignade öronsnäckorna har smarta funktioner som Hybrid Active Noise Cancellation (ANC), Ambient Mode och en imponerande batteritid på upp till 60 timmar för en märkbart bättre ljudupplevelse.

Med totalt sex mikrofoner, justerbara touchkontroller, IPX5-certifierad vattentålighet, Bluetooth 5.2-anslutning och trådlös laddning sticker Creative Outlier Pro ut som de bästa helt trådlösa öronsnäckorna, presenterade i en bärbar design som passar i fickan.

Mindre brus, fler detaljer

Creative Outlier Pro erbjuder en fläckfri lyssningsupplevelse med Hybrid ANC, som vanligtvis bara finns på hörlurar i high end-segmentet. ANC-tekniken är en “hybrid” på så sätt att den kombinerar ANC-system med både feedforward och feedback i varje öronsnäcka för att effektivt stänga ute oönskat bakgrundsljud. Därmed kan man fortsätta viktiga konferenssamtal eller lyssna på sina favoritlåtar utan att störas av omgivningen.

 Det går även att slå över till Ambient Mode för att låta en viss mängd bakgrundsljud komma in, vilket är praktiskt när man till exempel är i trafiken och inte vill tappa fokus på omgivningen.

Med ett lätt tryck på öronsnäckan kan man växla mellan ANC Mode och Ambient Mode, eller välja att styra det med Creative-appen.

Dessutom har Creative Outlier Pro nya grafen-belagda elementmembran på 10 mm, som är mästerligt kalibrerade av Creatives ljudtekniker för att ge en förbättrad akustisk upplevelse med tydligare ljud, förbättrad bas och effektiv ANC.

Varar hela dagen – och mer därtill

Batteritiden håller i upp till 60 timmar och speltiden är upp till 15 timmar på en enda laddning. Därmed är Creative Outlier Pro ljudkompisen till långa pendlingsresor, träningspass eller Netflix-maraton. Även med hybrid ANC påslaget kan man få en speltid på 10 timmar på en enda laddning och upp till totalt 40 timmar.

 Som pricken över i:et gör Creative-appen det möjligt att justera touchknapparna för att passa ens preferenser och man kan aktivera flera användbara funktioner, bland annat Low Latency Mode. Den här nyheten halverar reaktionstiden hos Creative Outlier Pro, med bättre synkroniserad film och musik som resultat.

Holografiskt ljud – prova det!

Creative Outlier Pro är särskilt inställda för att stödja Super X-Fi READY – en gratis förhandsversion av Super X-Fi-tekniken, som är tillgänglig via SXFI-appen. Du kan prova Super X-Fi headphone holografy på musik som lagras lokalt på mobilen.

Utvalda funktioner hos Creative Outlier Pro
  • Hybrid ANC (feedforward-/feedbackmikrofoner på varje öronsnäcka) samt Ambient Mode
  • (ANC av) Upp till 15 timmars batteritid på en enda laddning, 60 timmar via laddningsfodralet. (ANC på) Upp till 10 timmars batteritid på en enda laddning, 40 timmar via laddningsfodralet.
  • Nya grafen-belagda elementmembran på 10 mm
  • IPX5-certifierad vattentålighet
  • Super X-Fi READY
Pris och tillgänglighet

Creative Outlier Pro kostar 89,99 € (cirka 485 SEK) och säljs på Creatives webbplats.

Besök creative.com/Outlier Pro för mer information om Creative Outlier Pro

Relaterade Artiklar