Kingston FURY presenterar stolt ett flerårigt partnerskap med  Team Vitality
Hem GAMING Kingston FURY presenterar stolt ett flerårigt partnerskap med Team Vitality

Kingston FURY presenterar stolt ett flerårigt partnerskap med Team Vitality

Publicerat av: Redaktionen

Kingston FURY, gamingdivisionen inom Kingston Technology Company, Inc., en världsledare inom minnesprodukter och –teknik, presenterar stolt ett flerårigt europeiskt partnerskap med den ledande globala esportorganisationen Team Vitality.

Med partnerskapet kommer Team Vitalitys samtliga världskända spelare utrustas med marknadsledande SSD-enheter och RAM, i ett led mot förbättrad prestanda och effektivare träningssessioner.

Partnerskapet innebära att minnesprodukter i toppklass levereras till alla Team Vitalitys faciliteter, inklusive V.Hive, Stade de France och Berlin. Varumärket Kingston FURY kommer åtnjuta digital synlighet i Team Vitalitys kanaler i sociala medier med tonvikt på GS:GO-laguppställningen som består av några av världens bästa spelare, till exempel tvåfaldige HLTV Best Player in the World- vinnaren Mathieu ”ZywOo” Herbaut. Fans kommer också kunna delta i digitala tävlingar under partnerskapet.

Partnerskapet är det senaste i en lång rad av partnerskap för Team Vitality, och säkerställer att lagets spelare har tillgång till bästa möjliga hårdvara för maximal prestanda.

”Kingston är stolta över att kunna utannonsera sponsorskapet av Team Vitality, det första franska esportlaget. De har utvecklats mycket sedan 2013 och är numera en ledande organisation inom europeisk esport”, sade Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA.

Kingston FURY presenterar stolt ett flerårigt partnerskap med  Team Vitality”Vi ser fram emot att vara en del av laget i många år framöver och med våra högpresterande DRAM- och SSD-lösningar på plats i V.Hive ser vi fram emot att se FURY-produkter användas i tävlingar på toppnivå. Kingston har varit med och stött esport under de senaste två decennierna och detta partnerskap är en del av att Kingston ökar sin närvaro bland fans och gamers världen över”.

”Det är ett sant nöje att kunna ingå ett partnerskap med ett företag som har en så stark närvaro inom esport”, sade Nicolas Maurer, CEO och medgrundare, Team Vitality.

”Under många år har Kingston nyttjat sin hårdvara i toppklass för att ta prestandan hos olika lag till nästa nivå och vi kunde inte varit gladare över möjligheten att kunna arbeta med dem.”

 

 

 

Relaterade Artiklar