Kingston FURY ingår samarbete med Ninjas In Pyjamas – officiell partner inom Gaming-minne
Hem GAMING Kingston FURY ingår samarbete med Ninjas In Pyjamas

Kingston FURY ingår samarbete med Ninjas In Pyjamas

Publicerat av: Redaktionen

Kingston Technology Europe Co LLP, ett dotterbolag till Kingston Technology Company, Inc., en världsledande aktör inom minnesprodukter och -teknik, tillkännager idag ett officiellt minnespartnerskap med den legendariska esportorganisationen Ninjas in Pyjamas.

Partnerskapet innebär att Ninjas in Pyjamas kommer åtnjuta maximal hårdvaruprestanda i hela sin organisation, tack vare högprestandaminne ur FURY:s produktutbud av högpresterande RAM-minne för gaming.

Förutom att leverera världens bästa RAM till Ninjas in Pyjamas esport-atleter fokuserar också partnerskapet på skapandet av högkvalitativt content och aktiviteter i sociala medier för Ninjas in Pyjamas globala publik.

“Gamers påverkas av de minsta avvikelserna i varje hårdvaru-setup, och vi optimerar därför alltid våra system för att säkerställa överlägsen prestanda. Med Kingston FURY kan vi försäkra oss om att vi möter de högsta kraven och standarderna för optimal gamingprestanda. Med produkter från Kingston FURY kommer vi otvivelaktligen kunna frigöra våra atleters sanna prestanda”, sade Hicham Chahine, CEO vid Ninjas in Pyjamas.

Hicham fortsatte: ”Kingston är ett respekterat och tillförlitligt varumärke inom gaminghårdvara och vi är extremt stolta och glada över att arbeta med dem för att förhöja gamingprestandan för alla våra atleter runtom i världen.”

”Kingston FURY har etablerat sig som en ledare inom gamingminne sedan sin nylansering för ett år sedan, vi är väldigt glada över att kunna välkomna Ninjas in Pyjamas till Kingston-familjen. Med Ninjas in

Kingston FURY ingår samarbete med Ninjas In Pyjamas – officiell partner inom Gaming-minnePyjamas vid vår sida kan vi arbeta mot att ta Kingston FURY till nästa nivå”, sade Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA.

Kingston är och fortsätter vara en stolt och varaktig sponsor av esport och ser fram emot sitt partnerskap med ”OG”-teamet Ninjas in Pyjamas. Kingston fortsätter engagera sig i gaming-communityt och ser fram emot att återintroducera Kingston FURY till Ninjas in Pyjamas-fans.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar