Kingston FURY ingår partnerskap med G2 Esports
Hem NYHETER Kingston FURY ingår partnerskap med G2 Esports

Kingston FURY ingår partnerskap med G2 Esports

Publicerat av: Redaktionen

Kingston FURY, gamingdivisionen inom Kingston Technology Company Inc., en marknadsledare inom minnesprodukter och teknik, tillkännager idag sitt partnerskap med ett av världens ledande varumärken inom underhållning och e-sport, G2 Esports.

Genom samarbetet blir Kingston FURY officiell leverantör av minne och lagring avsett för gaming, vilket kommer ta G2:s gamingsystem och prestationer till nya nivåer.

Kingston FURY ingår partnerskap med G2 EsportsKingston har alltid varit aktivt inom gaming och har skymtats som sponsor och partner till flertalet lag inom esporten tidigare. Även om samarbetet mellan Kingston FURY och G2 Esports är nytt har Kingston tidigare samarbetat med dess grundare, Carlos ”Ocelote” Rodríguez.

Ocelote är känd som en tidigare proffsspelare för SK Gaming och har tidigare bekantat sig med Kingston genom dess före detta varumärke HyperX.

”Kingston tog nyligen nya tag inom minnesprodukter för gaming i och med lanseringen av Kingston FURY, en serie produkter specifikt utvecklad för gamers och entusiaster. Vi är därför glada över att kunna välkomna G2 till Kingston-familjen och vi ser fram emot att arbeta med Carlos och G2 än en gång, samtidigt som vi vill bekanta oss med deras fans”, sade Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA.

”Kingston har varit med mig väldigt länge, både som partner och i form av hårdvara jag använt religiöst under spelsessioner över åren. Jag älskar märket, folket och framförsikten de verkar ha i allt de befattar sig med”, kommenterade Carlos ”Ocelote” Rodríguez.

Kingston ansluter till G2:s expanderande uppställning av partners, och fans av e-sport kan se fram emot skräddarsydd, kreativt innehåll från båda varumärkena.

 

Relaterade Artiklar