Svenska Kiliaro jackar in i människans sociala behov
Hem APPAR Kiliaro jackar in i människans sociala behov

Kiliaro jackar in i människans sociala behov

Publicerat av: Redaktionen

Människan är planetens mest sociala varelse.

I vårt DNA finns ett medfött behov av att dela livsminnen med de runtomkring oss, något den sociala appen Kiliaro vill nyttja på ett smart sätt.

Minnen är ett sätt att hålla fast vid den du är och vid de saker som format dig genom livet. Det kan handla om stunder med vänner, familjemedlemmar eller andra speciella ögonblick i livet som du aldrig vill förlora.  Vi människor älskar att knäppa bilder med våra kameror och anledningen härstammar i vår förmåga att kunna lagra minnen i våra hjärnor. Vi har ett naturligt behov av att minnas specifika stunder och att fotografera är utan tvekan nutidens bästa metod för att föreviga minnen.

Svenska Kiliaro jackar in i människans sociala behovMänniskan är planetens mest sociala varelse och i vårt DNA finns följaktligen ett medfött behov av att dela sammanhang med vår omgivning.

I våra dagliga liv upplever vi ständigt stunder som vi vill se tillbaka på och visa andra. Därför behöver vi ha metoder för att på bästa sätt kunna spara, pyssla om och dela våra livsminnen.

99% av all bilddelning sker idag över diverse chatt-applikationer, såsom Whatsapp, Messenger, Viber, Signal och SMS.  Apparna är mest till för att chatta och är inte riktigt skapade för att dela stora mediefiler. Kvaliteten reduceras markant, videoklipp kortas ner och allt som delas försvinner i chattflödet – oorganiserat.

Kiliaro är en specialdesignad plattform som på ett medvetet sätt möter det mänskliga behovet att enkelt kunna spara och dela livsminnen. Med Kiliaros app får du tillgång till oändligt med utrymme för att säkra och lagra dina bilder – samtidigt som du får ett socialt forum där du kan umgås med de människor som betyder mest för dig.

 

Relaterade Artiklar