Karhoo samarbetar nu med Amadeus för att boka taxi via Cytric
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Karhoo samarbetar nu med Amadeus för att boka taxi via Cytric

Karhoo samarbetar nu med Amadeus för att boka taxi via Cytric

Publicerat av: Redaktionen

Med Cytric-mobilappen kan användare nu boka Karhoo – en satsning från Mobilize – med hundratals taxiföretag och privata transferföretag i över 1 000 städer runt om i världen

Vem har inte drömt om att lätt hitta en taxi och veta priset i förväg, när man anländer till ett främmande land? Tack vare ett nytt partnerskap med Karhoo kommer affärsresenärer som använder mobilappen Cytric Travel & Expense att ha alla svar till hands.

Denna nya Karhoo-integrering innebär att Cytric-användare kan få förbokade eller on-demand-turer i mer än 1 000 städer runt om i världen. Med hundratals taxiföretag och privata transferföretag att välja mellan, kommer affärsresenärerna att vara bortskämda med valmöjligheter, med nya städer och destinationer som ständigt tillkommer för att möta efterfrågan. Det bästa är att resenärer inte ens behöver ladda ner en annan app: alla dessa mobilitetsalternativ är bara några klick bort på Cytric Travel & Expense-appen.

Dessutom kommer affärsresenärer att kunna jämföra priser samt kategori av fordon (el, hybrid…) och beräknad väntetid för att boka den resa som passar bäst för deras behov. Detta kommer att hjälpa företagskunder att minska kostnaderna samt ge bättre service till sina resenärer under sin resa. Snart kan man också länka kvittona som automatiskt genereras för de kunder som använder Cytrics Expense. (reseräkningsverktyget)

Karhoo samarbetar nu med Amadeus för att boka taxi via Cytric“Vi letar alltid efter sätt att göra Cytric Travel & Expense mer användarvänligt för våra resenärer. Vi vill att de ska ha allt de behöver nära till hands. Detta partnerskap med Karhoo tar oss verkligen till nästa nivå när det gäller att tillhandahålla en verklig end-to-end-upplevelse för affärsresenärer”, säger Vasken Tokatlian, Vice President Partnerships and Alliances, Amadeus Cytric solutions.

”Få företag har den globala räckvidd och nätverk av resenärer och reseföretag som Amadeus har. Vi är därför mycket glada över att arbeta med Cytric Travel & Expense och stolta över att hjälpa Cytric-användare att hitta fler mobilitetsalternativ, var de än reser”, säger Fedra Ribeiro, CEO of Karhoo.

Det här är den senaste utvecklingen som nyligen tillkännagavs av Amadeus inom företagsreseområdet som visar företagets engagemang för att skapa en uppkopplad rese- och kostnadsupplevelse. I mars meddelade Amadeus en ny Cytric-integration med Microsoft 365 som tillåter affärsresenärer att planera resor och dela resedetaljer med kollegor utan att någonsin lämna sina dagliga applikationer som Microsoft Outlook eller Microsoft Teams.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar