Hem NYHETER Julklappsguide: Från prylälskaren till minimalisten

Julklappsguide: Från prylälskaren till minimalisten

Publicerat av: Redaktionen

Julen närmar sig och det innebär en återförening med den årliga julklappshysterin.

Julklappsguide: Från prylälskaren till minimalisten 2

Från prylälskaren till minimalisten

Om du också tycker att det är en omöjlig uppgift att hitta rätt julklapp till de som redan har allt är det kanske värt att överväga en julklapp som lyser upp i mörka tider? Nedan guidar vi dig till de perfekta julklapparna för prylälskaren, minimalisten och inredningsentusiasten.

Gåvan som prylälskaren har väntat på
Många känner redan till Philips Hue; ett smart belysningssystem som gör att du kan styra och anpassa ljuset i hemmet. Hittills har LED-lamporna i Hue-systemet i första hand använts för de klassiska E27 och E14. Men nu finns det goda nyheter för den som vill koppla ihop smart home-systemet med mindre lampor, exempelvis bordslampor. Säg hej till den minsta Philips Hue-LED-lampan: Philips Hue White Luster E14. GlödLED-lampan är dimbar, har inbyggd Bluetooth och kan anslutas till ditt befintliga smarta hemset-up viaen Hue Bridge. Detta är årets bästa nyhet för alla prylälskande techfantaster som jagar det perfekta smarta hemmet.

Philips Hue White Luster E14, rek. pris:
219 SEK (1-pack)
329 SEK (2-pack)

Gåvan till minimalisten som vill prova fördelarna med smart belysning
Bland de nyaste medlemmarna i Hue-familjen hittas Philips Hue Iris Limited Edition. Den exklusiva och smarta bordslampan har just lanserats i en rad färger i begränsad upplaga, nämligen guld, silver, koppar och rosé. Iris är en självklar gåva för minimalisten som vill uppleva alla fördelar med smart belysning i en ikonisk lampa. Iris kan placeras var som helst i hemmet, och det är möjligt att ställa in ljuset i flera olika färger. Dessutom kan Iris ställas in så att ljusstyrkans intensitet ökar gradvis så att du vaknar till mjukt och behagligt ljus, precis som du ställer in ljuset via timers för att tända och släcka vid fasta eller slumpmässiga tider.

Philips Hue Iris standardutgåva, rek. pris 1099 SEK
Philips Hue Iris Limited Edition, rek. pris 1319 SEK

Inred med ljus
Om du behöver en julklapp till din stilmedvetna vän bör du titta närmare på den nya uppsättningen av Smart Light-produkter från WiZ Connected. Dessa gör det enkelt och billigt att prova smart belysning – och som till och med ger en enastående vintage touch till ditt hem. WiZ erbjuder bland annat flera olika filamentlampor i färgerna Klar och Gyllene som liknar en gammaldags glödlampa och är ett självklart val om du har lampor där ljuskällan tydligt syns. LED-lamporna finns i Tunable White, vilket innebär att de kan skifta mellan både varma och kalla vita ljusnyanser. WiZ-lamporna kräver inte mycket teknisk kunskap eftersom de lätt ansluts till din WiFi och styrs via den tillhörande appen. Dessutom kan de styras via Amazon Alexa, Google Home och Siri Genvägar. Det blir inte lättare än såhär att dekorera med ljus och skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

Priser från 159,95 SEK till 439,90 SEK

Relaterade Artiklar