Jabra utökar Connect-serien med trådlösa hörlurar  tillverkade för distansarbete
Hem PRODUKTNYHETER Jabra utökar Connect-serien med true wireless hörlurar tillverkade för distansarbete

Jabra utökar Connect-serien med true wireless hörlurar tillverkade för distansarbete

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Jabra, branschledare inom personligt ljud och kontorslösningar, Jabra Connect 5t som den tredje produkten i sin Jabra Connect-serie.

Jabra Connect 5t bidrar med fördelarna med true wireless till serien, som är framtagen för dem som vill kunna köpa sina flexibla lösningar för distansarbete i butik och lovar att bli en pålitlig följeslagare för distansarbete.

I Jabra Connect-serien ingår sedan tidigare Connect 4h, ett flexibelt headset, och Jabra Connect 4s, en bärbar högtalartelefon.

Jabra utökar Connect-serien med trådlösa hörlurar  tillverkade för distansarbete

I en tid då hemarbete är standard är rätt verktyg och teknik högt prioriterat för de flesta. Enligt Jabras Hybrid Ways of Working 2022 Global Report, uppger 57 procent av anställda att de väljer en flexibel arbetsmodell medan 28 procent arbetar helt på distans. Jabra Connect 5t är tillverkad med detta i åtanke, för att passa de som arbetar hemifrån och behöver hörlurar som passar både hemarbete och fritidsbruk.

Arbeta var som helst, när som helst

Att arbeta på distans ska vara lika effektivt som att arbeta från kontoret, vilket Jabras Connect 5t säkerställer med Hybrid Active Noice Cancellation och vindbrusdämpning. Hörlurarna är utrustade med en kombination av inåt- och utåtriktade mikrofoner, som stoppar buller från insidan och gör det möjligt för den som hybridarbetar att fokusera på samtal utan att bli distraherad. Tekniken för samtal med sex mikrofoner innebär också högkvalitativt och skarpt ljud vid samtal, samtidigt som 6mm-högtalare bidrar till att ge arbetsspellistan kraft med fylligt ljud.

Hörlurarna har också SBC-, AAC- och Qualcomm aptX-codecs för att förbättra ljudet ytterligare.

Connect 5t, som är baserad på de nyligen presenterade Elite 5-hörlurarna, låter användaren vara ansluten till två enheter samtidigt, till exempel en bärbar dator och en smartphone, med sin Bluetooth Multipoint-funktion. För Android- eller Windows-användare ansluter Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair öronsnäckorna på några sekunder, vilket gör det möjligt att växla och manövrera utan ansträngning. Med Spotify Tap-uppspelning är all musik som användaren någonsin kan önska sig tillgänglig med ett tryck.

Användarna kan få upp till 7 timmar i öronen, och upp till totalt 28 timmar med det medföljande Qi-certifierade trådlösa laddningsfodralet och plattan. Snabbladdningsfunktionen ger användarna en timmes laddning  på tio minuter – perfekt för samtal hela dagen.

– Vi vet alla hur jobbigt det är att ha dålig ljudkvalitet vid samtal eller i en bullrig miljö. Vår vision för Jabra Connect-serien styrs av vår önskan att människor ska se ut och låta professionella oavsett var i hemmet de befinner sig. Alla ska ha friheten och förmågan att arbeta på språng, så Connect 5t är ett perfekt tillägg för att ge människor möjlighet att arbeta, säger Calum MacDougall, SVP på Jabra.

 Jabra Connect-serien består av den nya Connect 5t, tillsammans med over-the-head Connect 4h som ger en annorlunda samtalsupplevelse från datorn, samt Connect 4s som ger dig en professionell högtalartelefon i hemmet för konferenssamtal.

 Viktiga egenskaper hos connect 5t: 
  • Teknik med sex mikrofoner –Tydliga samtal för virtuella möten.
  • Hybrid Active Noise Cancellation – Blockerar omgivande buller för bättre koncentration.
  • Smarta anslutningsalternativ – Anslut till två enheter samtidigt med Bluetooth Multipoint-anslutningen och använd Google Fast Pair och/eller Microsoft Swift Pair för att ansluta på några sekunder. Spotify Tap ger enkel tillgång till musik med ett tryck på fingret.
  • Upp till 7 timmars batteri, 28 timmar med fodralet – Arbetssamtal hela dagen. Trådlös laddningsplatta ingår.
  • 6 mm högtalare – Säkerställer fylliga, tillfredsställande ljud både på och utanför kontorstid.
  • Hands-free röstassistenter – Google Assistant* och Alexa inbyggda för handsfreeassistans när du är på spång.
  • Trådlös laddningsplatta ingår.

Relaterade Artiklar