Jabra lanserar Evolve2 30
Hem PRODUKTNYHETER Jabra lanserar Evolve2 30

Jabra lanserar Evolve2 30

Publicerat av: Redaktionen

Jabra lanserar idag Jabra Evolve2 30, den senaste produkten i Evolve2-serien, nästa generations Evolve-serie.

Jabra lanserar Evolve2 30

Serien omfattar Jabras bästsäljande och marknadens ledande UC-headsets för förbättrad produktivitet oavsett om du arbetar på kontoret eller hemifrån.

Headsetet är skapat med den moderna kontorsarbetaren i åtanke, utformad för samarbete, koncentration och bekvämlighet så att du kan vara produktiv hela dagen. Allt detta till det överkomliga priset på endast 920 kr (ex moms).

Produktiviteten brister under det nya normala

Det nya normala har skapat behovet av ett mer flexibelt förhållningssätt till arbete och arbetsplats, där flexibiliteten mellan distansarbete och arbete på kontoret är en prioritet. Virtuellt samarbete har växt från 14 procent 2019 till 77 procent under 2020*. Samtidigt som produktivitet fortfarande är en stor utmaning för olika företag, så ökar komplext arbete exceptionellt, medan den genomsnittliga produktiviteten minskar varje dag**. Headsets spelar en viktig roll i flexibilitetsrevolutionen på arbetsplatsen och Jabras Evolve2 30 uppfyller dessa krav till ett överkomligt pris samtidigt som du får ett headset av premiumkvalité.

Sömlöst samarbete och omedelbar koncentration

Jabra Evolve2 30 är perfekt anpassad för den moderna och flexibla kontorsarbetaren, användare som spenderar merparten av sin dag vid skrivbordet i ett högljutt kontor eller hemma. Samarbete och koncentration fortsätter att vara det centrala för effektivt kontorsarbete, oavsett vart det kan vara.

Tvåmikrofonteknologin tar upp din röst klart och tydligt så du kan delta i samtal och möten online var som helst samtidigt som den uppfyller Open Offce-kraven. Med de 28 mm stora högtalarna och ett avancerat digitalt chipset, kan du också njuta av bra ljud för både samtal och musik. Evolve2 30 finns även tillgänglig som en Microsoft Teams certifierad variant, vilken har en dedikerad Microsoft Teams-knapp så du kan gå in och ut ur möten med endast en knapptryckning, medan mikrofonarmen låter dig stänga av och sätta på mikrofonljudet med en gång.

Jabra Evolve2 30 uppfyller Microsoft Open Office-kraven, som är ett strikt test på hur effektivt headsetets mikrofon dämpar oljud i omgivningen, vilket säkerställer att produkten är lämplig för alla miljöer. Den enkla plug-and-play-funktionen gör att användare kan ansluta sömlöst till alla anslutna enheter med USB-A eller USB-C, för maximalt samarbete.

När det gäller till koncentration så kommer Evolve2 30 inte att göra dig besviken. Evolve2 30 är särskilt designat för att du ska kunna jobba koncentrerat vart som helst. De ovala öronkuddarna på headsetet och den vinklade designen på öronkåporna är skapade för att blockera ut oljud och andra störningar i din omgivning. Jabras så kallade busylight signalerar att du är upptagen och sätts automatiskt på när du är upptagen i ett samtal. Det kan också sättas på manuellt om du vill berätta för andra att du inte vill bli störd, så du kan koncentrera dig.

Pålitlig komfort hela dagen

Ett obekvämt och långvarigt användande av headset kan vara ett stort hinder för produktiviteten. Jabra Evolve2 30 har en ergonomisk design så att headsetet kan användas under längre tid samt har ett jämnt fördelat tryck. Det är byggt med ett mjukt memory foam i premiumkvalité som formar sig efter dina örons naturliga konturer och lättar vikten av headsetet på användarnas huvuden vilket gör att det är bekvämt att använda hela dagen.

Det lätta headsetet Evolve2 30 är byggt för att vara lika slittåligt som bekvämt. Både huvudbågen och glidskenan på Evolve2 30 är ihopsatta med rostfritt stål, med en mycket högre nivå av hållbarhet och flexibilitet jämfört med föregångaren Evolve 30. Hundratals falltester av headsetet och tålighetstest av mikrofonarmen har genomförts för att säkerställa att headsetet håller under lång tid även om det används under längre perioder.

– Att höja produktivitetsnivån är en kontinuerlig utmaning för alla organisationer, säger Holger Reisinger, SVP for Business Solutions på Jabra. Vi är glada över att lansera vår senaste produkt som är skapad för att tackla distraktioner som påverkar produktivitet för de som arbetar på kontor, men också för distansarbetare. Vi skapade Jabra Evolve2 30 för att vara prisvärda så alla användare kan njuta av fördelarna med samarbete, koncentration och komfort när de arbetar. Jabra Evolve2 30 förkroppsligar verkligen mottot att arbete inte längre är en plats du går till, utan något du gör.

Nyckelfunktioner och specifikationer:

  • Förbättrad komfort med den låga vikten på 125 gram
  • Tvåmikrofonteknologi för bra samtal och 58 mm stora högtalare som uppfyller Open Office-kraven
  • Certifierat för UC och Microsoft Teams
  • Avancerat chipset möjliggör uppgraderingar av fast programvara
  • Integrerad busylight
  • Förbättrad ljudisolerande design
  • Förstärkt huvudbåge och glidskena för ökad hållbarhet
  • En dedikerad Microsoft Teams-knapp på MS-varianten
  • Jabra Direct, Xpress
  • Hållbar paketering tillverkad av återvunnet material

Tillgänglighet

Jabra Evolve2 30 kommer att finnas tillgänglig från mars 2021 hos utvalda återförsäljare. Evolve2 30 kommer att finnas tillgänglig i svart.

Evolve2 30 STEREO till det rekommenderade priset 920 SEK (inklusive moms 1150 SEK)

Evolve2 30 MONO till det rekommenderade priset 816 SEK (Inklusive moms 1020 SEK)

Relaterade Artiklar