Jabra breddar Evolve-sortimentet med UC-anpassat, trådlöst headset
Hem NYHETER Jabra breddar Evolve-sortimentet med UC-anpassat, trådlöst headset

Jabra breddar Evolve-sortimentet med UC-anpassat, trådlöst headset

Publicerat av: Redaktionen

Evolve 75e erbjuder arbetsplatsen ny in-ear-design, bullerdämpning och “busylight”

Jabra breddar Evolve-sortimentet med UC-anpassat, trådlöst headset 2Jabra utökar sitt utbud av headset för professionell användning med Jabra Evolve 75e. Evolve-seriens olika typer av headset har sålts i över 2,5 miljoner enheter världen över och nu kommer en helt ny in-ear-design.

Sedan lanseringen 2014 har Evolves produkter konstruerats för att möjliggöra arbetsdagar som är fokuserade och distraktionsfria. Jabra har kunnat konstatera att de största hindren för produktiviteten hos kontorsanställda är buller och avbrott. Forskning avslöjade att majoriteten av dagens mobila medarbetare (78%) säger att deras produktivitet på kontoret påverkas negativt av oljud.

Med dessa problem i åtanke var det de danska ljudexperterna som först introducerade aktiv bullerdämpning (ANC) och busylight-lampa (”stör ej”-lampa) i kontorslandskapet. Evolve 75e-designen anpassar en välbekant konsumentdesign till en professionell miljö och innehåller fortfarande alla lyckade funktioner inom Evolve-serien: Bluetooth-koppling, bra ljud, UC-anpassning, aktiv bullerdämpning och busylight-lampa. Evolve 75e:s hörsnäckor är det ultimata affärsverktyget för ljud och flexibilitet som hjälper till att upprätthålla samarbete, koncentration och produktivitet i öppna kontorslandskap utan att behöva utse några tysta rum.

Främjar fokus och distraktionsfritt arbete

In-ear-hörlurar med Bluetooth är en av de snabbast växande kategorierna inom konsumentelektronik. Medarbetare som letar efter lösningar som möjliggör fokus och distraktionsfritt arbete, söker i allt högre grad denna funktion för både professionell och privat användning. Var tredje (31%) affärsman har headset på sin arbetsplats.

Evolve 75e har tagits fram för att möta denna utveckling. Genom att plocka bort bomarmen och utnyttja Jabras högkvalitativa mikrofoner kan Jabra Evolve 75e bibehålla kvaliteten i de professionella samtalen. Nackbandet runt halsen ger rörlighet samt underlättar samarbetet på kontoret och ger flexibilitet till dem som har jobbsamtal både på och utanför kontoret.

Med de vanliga Jabra Evolve UC-certifieringarna kommer headsetet att se till att konferenssamtalen håller hög kvalitet och att UC-anpassningen smidigt och intuitivt överbryggar klyftan mellan mobiltelefon och dator.

Det nya headsetet är en uppföljare till den lyckade lanseringen av Evolve 75 tidigare i år. Nu ger Jabra sina kunder ett alternativ för dem som vill ha samma kvalité och funktioner som föregångaren, men i form av ett in-ear headset istället för ett on-ear – vilket gör att produkten kallas för Evolve 75e.

– Jabra Evolve 75e erbjuder en första inblick i framtiden ljudlösningar för arbetsplatsen. Headsetet har utformats för att möta behoven hos dagens mobila och alltmer uppkopplade personer som kräver samma användarupplevelse från både konsument- och professionella lösningar, säger Steen Marquard, marknadschef för Jabra i Norden. Jabras innovativa mikrofonteknik, i kombination med aktiv bullerdämpning, möjliggör full koncentration samtidigt som den ger exceptionell ljudkvalitet och mobil produktivitet. Detta är förmodligen den första produkten av sitt slag och det trådlösa UC-anpassade kontorsheadsetet kommer att bidra till ökad användning av Unified Communications.

Relaterade Artiklar