Iver förlänger samarbetet med Scandic
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Iver förlänger samarbetet med Scandic

Iver förlänger samarbetet med Scandic

Publicerat av: Redaktionen

Iver har tecknat ett nytt avtal med Scandic, Nordens största hotelloperatör, om att förlänga det samarbetet som bolagen har haft sedan 2017. 

Iver förlänger samarbetet med Scandic

Iver har fått förnyat förtroende från Scandic avseende leverans av IT-drift- och servicedesktjänster till Scandic.

Scandic har varit kund till Iver sedan 2017.

– Tillsammans med Scandic har vi tagit fram en flexibel avtalsmodell som båda parter är nöjda med. Vi på Iver glada över att få förnyat förtroende vilket är ett kvitto på att vi lever upp till Scandics behov och krav. Inom ramen för samarbetet med Scandic kommer det finnas ett ökat fokus på att vidareutveckla Scandics IT-miljö och IT-säkerhet. Vi ska säkerställa att vi även i fortsättning agerar proaktivt och fortsätter att leverera tjänster som ger Scandic digitala fördelar och innovationsmöjligheter, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>