IT-auktionen pågår nu hos Bytdator.se!
Hem EVENT IT-auktionen pågår nu hos Bytdator.se!

IT-auktionen pågår nu hos Bytdator.se!

Publicerat av: Redaktionen

Från och med idag håller Bytdator.se IT-auktion.

IT-auktionen pågår nu hos Bytdator.se!

Auktionen börjar kl 09.00 fredagen den 16/4 och håller på hela helgen 16/4-18/4.

Evenemanget passar bra i Covid-19 tider eftersom att hela auktionen hålls online och kunder bekvämt kan lägga ett bud från sin dator eller mobiltelefon. IT-auktionen är inget nytt eftersom att flera auktioner tidigare har hållits av företaget varje höst och vår.

Auktionen är en så kallad Holländsk auktion där priserna gradvis sänks. Hos Bytdator.se blir det en prissänkning var 15:e minut. Det kommer att finnas cirka 150 begagnade bärbara datorer, 50 speldatorer och 40 stationära datorer på auktionen. Utöver detta kommer det även att finnas flera skärmar och andra produkter.

Auktionen hos Bytdator.se har tidigare varit mycket populär och tusentals köpare som letar efter billiga datorer förväntas delta i evenemanget igen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>