Isländska kunder välkomnar självskanningskassor
Hem NYHETER Isländska kunder välkomnar självskanningskassor

Isländska kunder välkomnar självskanningskassor

Publicerat av: Redaktionen

Kundernas positiva reaktioner på de nya självskanningskassorna i isländska livsmedelsbutiker resulterade i att Advania tilldelades NCR:s innovationspris.

Isländska kunder välkomnar självskanningskassor 2Islands livsmedelsbutiker har moderniserats. Det dröjde bara några månader från installationen av den första självskanningskassan i en isländsk livsmedelsbutik till dess att tre av de fyra stora kedjorna i branschen hade beställt likadan utrustning.

Kassorna tillverkas av NCR, ett av de ledande företagen inom kassasystem. Advania säljer och underhåller systemet, som har genomgått omfattande intern testning och är mycket enkelt att använda.

Kundernas reaktioner på den nya lösningen har varit mycket positiva och tillämpningen på den isländska marknaden har blivit en stor framgång. Under de kommande åren ska självskanningskassorna installeras i fler livsmedelsbutiker över hela Island. Målet med den nya lösningen är att minska arbetsbelastningen under perioder med högt kundtryck och att korta kötiden vid kassorna.

Under det senaste året har det framgått tydligt att en stor andel av kunderna föredrar att använda effektiva självskanningskassor. Därför tilldelades Advania nyligen NCR:s innovationspris för sina framstående insatser inom anpassning och presentation av nya lösningar på marknaden.

”Livsmedelsbutiksbranschen på Island har reagerat snabbt och vidtagit omfattande åtgärder för att möta den moderna kundens behov. Kundernas respons på självskanningskassor har varit mycket positiv och är helt i linje med resultaten i grännländerna. Vi är glada att dessa enkla lösningar kan minska arbetsbelastningen i butikerna och att kunderna kan handla på kortare tid”, säger Ægir Már Þórisson, CEO för Advania Iceland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>