Pluggägg, Fitnessägg, Pink Champagneägg: Inte bara vanliga påskägg på Bluebox.se
Hem TRENDER Pluggägg, Fitnessägg, Pink Champagneägg: Inte bara vanliga påskägg på Bluebox.se i år

Pluggägg, Fitnessägg, Pink Champagneägg: Inte bara vanliga påskägg på Bluebox.se i år

Publicerat av: Redaktionen

På Malmöbaserade Bluebox.se har man de senaste åren sålt både vanliga och ovanliga påskägg, till både vuxna och barn. Och detta året är inget undantag.

-Varför begränsa sig till lösgodis i påskäggen, tänkte vi på Bluebox en påsk.

Det var dags att prova något nytt och annorlunda, säger Charlotta Lannerheim, VD på Bluebox.

Och det har vi roligt med varje år!

-Idéerna till temaäggen har uppkommit både i lunchrummet och under brainstorming sessioner. Ibland har de startat som skämt, som vi sen varit överens om faktiskt var både bra och genomförbara, säger Charlotta.

-Våra speciella ägg har tidigare inkluderat godingar som Rymdägget, Enhörningsgris-ägget och Chili Klaus-ägget. Vad som kommer nästa år får vi se. Men vi brukar få de bästa idéerna precis inför påsk när det är för sent att sätta ihop dem. Så de lär komma till oss snart, säger Charlotta med glimten i ögat.

Här är några av årets annorlunda påskägg:

Pluggägget; Skulle även kunna kallas “Håll-fokus-ägget. Perfekt till t.ex. studenter, när energi och fokus behöver hållas på topp vid pluggande! Fyllt med snacks som gör det lite roligare och lättare att hålla fokus. Innehåller olika nötter och energibars samt linschips, koffeintuggummi och Vitamin Well fokus.

Fitnessägget; ett perfekt påskägg till träningsintresserade! Fyllt med protein- och energirika snacks! Är packat med protein i form av proteinmilkshake från Barbells, NOCCO BCAA-dryck, fyra olika proteinbars, linschips och nötter.

Pink Champagneägget; Ett glamorösare påskägg! Lyxigt rosa påskägg med doftljus, popcorn och choklad! innehåller ett Voluspaljus med doft av bubbel och ros, smaksatt drinkglitter, karamelliserade popcorn smaksatta med prosecco samt en påse chokladdragerade mandlar med vit choklad och smak av körsbär. Ägget innehåller dessutom Geishachoklad – goda att avnjuta till ett glas bubbel!

Veganägget; För den som följer en växtbaserad kost eller är laktosintolerant! Ägget innehåller en blandning av vegansk choklad, fruktig dryck, röda popcornkärnor och en spännande saltblandning.

Pluggägg, Fitnessägg, Pink Champagneägg: Inte bara vanliga påskägg på Bluebox.se

Sen finns såklart de lite mer traditionella storsäljarna som Blandgodisägg i storlekarna 500g, 1,35 kg och 3 kg.

Påskäggen säljs bara på Bluebox.se och kan hittas här: https://www.bluebox.se/Paskagg
Bluebox kan som vanligt skicka ägget direkt hem till den som ska överraskas, eller till beställaren om hen själv vill överräcka (eller äta) ägget!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar