Unibail-Rodamco-Westfield lanserar sin egna in-house mediabyrå – Westfield Rise
Hem PRODUKTNYHETER Unibail-Rodamco-Westfield (URW) lanserar sin egna in-house mediabyrå – Westfield Rise

Unibail-Rodamco-Westfield (URW) lanserar sin egna in-house mediabyrå – Westfield Rise

Publicerat av: Redaktionen

Unibail-Rodamco-Westfield (URW), utvecklare och förvaltare av flaggskepp-, handel- och mötesplatser, meddelar idag lanseringen utav nya affärsområdet Westfield Rise, en in-house mediabyrå med varumärkesupplevelser och data i fokus.

Den nya byrån kommer fungera som en “one-stop-shop” där varumärken och mediaköpare kan skapa innovativa och mätbara kampanjer över URW-plattformar världen över.

Genom marknadsledande mediaplattformar i över 57 centrum i Europa, inkluderar det stora nätverket 1 700 digitala annonstavlor, 170 ytor för upplevelser och ett brett utbud av annonsformat online.

“Lanseringen av Westfield Rise innebär att vi kan hjälpa vår reklam- och mediabransch på ett skräddarsytt sätt. Genom att tillsätta rätt expertis kan vår plattform skapa varaktiga och mätbara partnerskap som hittar nya sätt att skräddarsy möjligheter för varumärken och deras mediaköp. Detta kundcentrerade tillvägagångssätt skapat ur databaserade insikter och nyckeltal, gör att vi kan förse varumärken, byråer och mediaköpare med övertygande fysiska och digitala mediakampanjer, samt genomföra marknadsföringsaktiveringar till vår otroligt engagerade publik” , säger Caroline Puechoultres, CCO, Unibail-Rodamco-Westfield.

Genom inställningen “en plattform, en publik, en databas”, kommer kunder till Westfield Rise få tillgång till en fullständig GDPR-kompatibel plattform med kvalificerade data över bolagets massiva besöksflöden, vilket inkluderar 550 miljoner årliga besök i Europa tillsammans med 40 miljoner konsumenter online.

Bolaget har utsett Candice Mayer-Gillet till globalt ansvarig för Westfield Rise. Mayer-Gillet har tidigare erfarenhet inom bolaget från uthyrning, verksamhetsplanering och media. Hennes breda expertis ger henne det holistiska perspektiv som behövs för att leverera det bästa av URW till Westfield Rise-kunder.

I Norden har Westfield Rise påbörjat partnerskap med flertalet kunder som fått skräddarsydda kampanjer och kunnat göra sina mediaköp med tillgång till samtliga kanaler och den stora plattformen med data, bland andra Disney+, L’Oréal och JD Sports.

”Det känns otroligt roligt och stort att vi nu lanserar Westfield Rise i Norden, som kommer att bli en viktig del i vårt arbete med att erbjuda innovativa och spektakulära upplevelser för våra besökare. Vi har en stark bas i både Stockholm och Köpenhamn, som inkluderar två Westfield flaggskeppsdestinationer där vi erbjuder en 360 media plattform med möjlighet att interagera med våra besökare i en kvalitativ miljö.  Våra platser, digitala och fysiska, ger en unik möjlighet att synas med sitt varumärke i en relevant kontext och jag ser verkligen framemot att skräddarsy kampanjer här tillsammans med våra kunder”, säger Teun Jan Spits, Head of Westfield Rise – Northern Europe

Unibail-Rodamco-Westfield lanserar sin egna in-house mediabyrå – Westfield RiseWestfield Rise kommer med huvudkontor i Paris och London sprida ett femtiotal anställda över de elva länder URW är verksamma inom. Affärsområdet kommer kunna inverka på samtliga mediaplattformar inom bolagets 80 fastigheter i Europa, med sina 53 flaggskeppsdestinationer inräknade.

In-housebyrån fortsätter sitt sedan tidigare etablerade annonsarbete med kunder så som Disney, Samsung, Amazon, Clear Pay, Netflix och LVMH, samtidigt som man fortsätter samarbetet med sina högt värderade regionala partnerskap med Ocean Outdoor, Clear Channel och JCDecaux.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar