IMI och Blomsterlandet ingår avtal för blomstrande e-handel
Hem E-HANDEL IMI och Blomsterlandet ingår avtal för blomstrande e-handelsverksamhet

IMI och Blomsterlandet ingår avtal för blomstrande e-handelsverksamhet

Publicerat av: Redaktionen

Blomsterlandet inledde sin satsning på e-handel för några år sedan när de såg att intresset för växter på nätet ökade.

IMI och Blomsterlandet ingår avtal för blomstrande e-handel

Tirdad Zadeh

Denna satsning har visat sig vara en framgångssaga.

Nu tar Blomsterlandet nästa steg i sin tillväxtresa, vilket bland annat innebär att utveckla samarbetet med IMI. Med lagersystemet IMI WMS förbättrar Blomsterlandet sina plock och leveransmöjligheter för att möta kundernas högt ställda krav, vilket är avgörande för den snabba tillväxten.

”Vår e-handelsverksamhet utvecklas i snabb takt och vi måste säkerställa att vi väljer stabila och lättanvända system som även möter våra behov när vi växer. Genom IMI WMS har vi en skräddarsydd lösning som uppnår hög effektivitet. Detta ser vi som centralt i Blomsterlandets fortsatta tillväxtresa.” Tirdad Zadeh, E-handelschef Blomsterlandet.

Blomsterlandet som har sålt blommor och växter sedan 1989, är en svensk kedja med butiker från Malmö i syd till Luleå i norr samt en e-handel som är öppen dygnet runt. Centrallagret för e-handel ligger i Helsingborg och denna terminal sköter även varuförsörjning till Blomsterlandets fysiska butiker. Genom en kombination av kunskap, service och engagemang erbjuder Blomsterlandet ett prisvärt utbud av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård, som buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest.

”Vi är glada att ingå partnerskap med Blomsterlandet och att få vara med och stötta deras expansion inom e-handel. IMI WMS är ett stabilt och beprövat lagersystem som erbjuder den skalbarhet som Blomsterlandet behöver i sin tillväxtresa. Vi ser fram emot ett nära samarbete och många blomstrande år tillsammans.” Firas Wade, Försäljningschef IMI.

Relaterade Artiklar