IFA 2018: Trådlösa fönsterrengöraren WINBOT X firar sin europeiska premiär
Hem NYHETER IFA 2018: Trådlösa fönsterrengöraren WINBOT X firar sin europeiska premiär

IFA 2018: Trådlösa fönsterrengöraren WINBOT X firar sin europeiska premiär

Publicerat av: Redaktionen

WINBOT X är den nyaste medlemmen i den framgångsrika WINBOT-serien från ECOVACS ROBOTICS.

IFA 2018: Trådlösa fönsterrengöraren WINBOT X firar sin europeiska premiär 2Roboten rengör fönster trådlöst och är batteridriven. Det är inte längre nödvändigt att förlita sig på eluttag, och den rengör dessutom svårtillgängliga glasytor inomhus och utomhus upp till en storlek på fyra gånger fyra meter. Fönsterrengöringsroboten har redan vunnit Innovation Award på CES och kan nu upplevas på plats.

WINBOT X firar sin europeiska premiär på IFA 2018. ECOVACS ROBOTICS fönsterrengöringsrobotar kan nu rengöra fönster som inte är placerade nära ett eluttag – utan behov av en strömkabel. Oavsett om den ska hantera ett växthus eller ett vindsfönster, utrustat med ett batteri, når WINBOT X även de mest svårtillgängliga glasytorna inomhus och utomhus. Roboten är fastsatt med en flexibel lina som är fäst på skivan med en sugkopp och kommunicerar med WINBOT via Bluetooth. Vid problem med negativt tryck kan systemet således reagera direkt och skydda enheten från att falla.

”Vid användande mäter WINBOT X först ytan som ska rengöras och väljer sedan en lämplig rengöringsväg. Rengöringsroboten lämnar efter sig rena, streckfria fönster upp till en storlek på fyra gånger fyra meter. “WINBOT X representerar nästa nivå av fönsterrengöringsteknologi. Roboten kan röra sig fritt på ytan för en rengöring utan kablar, även på ramlösa glasytor”, säger David Qian, President of the International Business Unit at ECOVACS ROBOTICS

ECOVACS ROBOTICS tilldelades CES Innovation Award 2018 i kategorin Home Appliances för den revolutionerande teknologi WINBOT X vid sin världspremiär i Las Vegas i januari. Priset går till produkter som används i hemmet och har en enastående elektronisk funktionalitet. Fönsterrengöringsroboten imponerade med sin utmärkta produktdesign och innovativ teknologi.

WINBOT X, den nuvarande DEEBOT-serien från ECOVACS samt den nya ECOVACS AIVI-teknologin kan alla ses på IFA i hall 5.1, monter 103.

Relaterade Artiklar