Hem NYHETER ICA lyssnar på kunderna och lägger till bonus för kunder med liten matbudget

ICA lyssnar på kunderna och lägger till bonus för kunder med liten matbudget

Publicerat av: Redaktionen

ICA har lyssnat på kundernas önskemål och gör nu ett tillägg i det nya lojalitetsprogrammet Stammis som lanseras den första februari.

ICA lyssnar på kunderna och lägger till bonus för kunder med liten matbudget 3Syftet är att bättre belöna även kunder med liten matbudget, som till exempel seniorer. Stammis kommer fortsatt behålla alla de tidigare presenterade fördelarna för kunderna, till exempel lägre gräns för att få bonus och bättre rabatter.

– Vi tycker att Stammis är ett bra lojalitetsprogram men det har funnits kunder som varit oroliga för vad det betyder för dem. Vi har lyssnat på kunderna och gör ett tillägg för att alla som är trogna kunder ska känna att de är viktiga för ICA oavsett storlek på plånbok.  Därför inför vi nu att alla som får 1000 poäng två månader i rad får bonus, säger Anders Svensson, vd ICA Sverige.

Med det nya lojalitetsprogrammet får kunderna bland annat mer relevanta rabatter, extra poäng när man betalar med ICA-kortet och gränsen för bonus sänks. Man kan också koppla valfritt betalkort till Stammis.

ICA kompletterar nu även med en ny belöning anpassad efter kunder med liten matbudget. Den kund som inte når upp till gränsen på 2000 poäng i månaden, men som två månader i rad når minst 1000 poäng i månaden kommer att belönas med en bonus på 20 kronor. Man får ett poäng för varje krona man spenderar hos ICA eller Apotek Hjärtat. Dessutom får man 20 poäng för varje gång man betalar med ICA-kortet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>