ICA lanserar tjänst som hjälper kunder få bättre koll på sin vardagsekonomi
Hem NYHETER ICA lanserar tjänst som hjälper kunder få bättre koll på sin vardagsekonomi

ICA lanserar tjänst som hjälper kunder få bättre koll på sin vardagsekonomi

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras appen ICA Spara som gör att alla som har ett ICA-kort enkelt kan få en överblick av hela sin vardagsekonomi på ett ställe.

ICA lanserar tjänst som hjälper kunder få bättre koll på sin vardagsekonomi 2Kunderna kan se alla sina matinköp, räkningar, abonnemang och avtal. Dessutom är appen kopplad till tjänsten ”Mitt Klimatmål”, där man kan följa sin klimatpåverkan.

Appen ICA Spara har tagits fram för att göra vardagen enklare för kunderna. Den ger en tydlig bild över inkomster och utgifter, både genomförda och kommande.

– Många upplever att det är krångligt och svårt att få en bra sammanställning över sin ekonomi när man har flera olika konton och kreditkort kopplade till flera olika banker. ICA Spara samlar all information om vardagsekonomin på ett ställe oavsett hur många banker användaren har. Dessutom kommer vi ge tips och förslag som hjälper användaren att spara tid, pengar och miljö, säger Peter Sjödahl, ansvarig på ICA Spara.

Appen är även kopplad till tjänsten ”Mitt Klimatmål” som visar på kundens individuella klimatpåverkan av matinköp på ICAvarje månad.

– Att ha koll på sina matinköp är en viktig del i vardagsekonomin. Appen visar till exempel köp i matbutik, restaurang och take-away och genom det kan användaren se vad pengarna går till. Utgifterna för mat är något man kan påverka till skillnad från till exempelvis fasta kostnader som hyran. Vi vill hjälpa användarna att fatta smarta beslut, varje dag, fortsätter Peter Sjödahl.

Appen som lanseras 15 oktober. Tjänsten kommer att vidareutvecklas tillsammans med användarna.

ICA Spara kommer att finnas på App Store och Google Play från och med vecka 42.

Relaterade Artiklar