ORA lanseras i Sverige
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK ORA lanseras nu i Sverige

ORA lanseras nu i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Den 19 november öppnas sex showroom fördelat på Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Introduktionsmodellen av ORA kan privatleasas från 2.995 kr/månad.

De första bilarna har anlänt till Sverige vilket säkerställer leveranser redan i år.

ORA är en fest i färg och form vilket man tydligt kan se i deras kommunikation. ORA tar också fasta på elbilens enkelhet. Dessa attribut kommer troligen att tilltala en yngre målgrupp, eller den som är ung i sinnet. ORA är tveklöst här för att stanna med en målsättning att sälja 10.000 bilar redan år 2025. Ytterligare modeller anländer till Sverige redan nästa år.

Introduktionsmodellen är en rymlig personbil för 5 passagerare. Det är en femdörrars hatchback i B-segmentet. Den erbjuds med två storlekar på batteri som ger en räckvidd på 310 km eller 420 km (WLTP), som kan snabbladdas från 20 till 80% på 38 respektive 48 minuter.

ORA lanseras i Sverige”Jag är sjukt taggad på att få komma i gång och lansera den här grymma elbilen. Vi kommer att ta Sverige med storm. Med stor passion ser jag oerhört mycket fram emot att få jobba med ORA som är så skönt enkel, glad och personlig”, säger Mikael Andersson, försäljningschef för ORA Sverige.

ORA kan privatleasas på 36/24/12 månader från 2.995 kr/mån, eller köpas från 414.900 kr. I slutet av oktober kommer de sex utvalda återförsäljarna att presenteras.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar