HyperXs första gamingheadset licensierat för PlayStation4
Hem GAMINGE-SPORT HyperXs första gamingheadset licensierat för PlayStation4

HyperXs första gamingheadset licensierat för PlayStation4

Publicerat av: Redaktionen

HyperX, en gamingdivision tillhörande Kingston Technology Company, Inc., lanserar nu HyperX Cloud för PlayStation4 (PS4).

HyperXs första gamingheadset licensierat för PlayStation4 2Headsetet är officiellt licensierat av Sony Interactive Entertainment LLC och framtagen specifikt för PlayStation 4-spelare med matchande blå färger och en kritikerrosad* bekvämlighet.

HyperX Cloud är plattformskompatibel med PlayStation 4, har högtalarelement på 53mm för ett högkvalitativt ljud och en aluminiumram för ökad tålighet. Mikrofonen är anpassad för gaming och avtagbar för enklare användning vid lyssnade av musik, video och för spel utan chatt. Headsetet har även HyperXs kännetecknande memory foam, mjuka kuddar i skinnimitation och ett justerbart huvudband för största möjliga komfort.

– HyperX är glada över att få samarbeta med en industriledare i skapandet av vårt första gamingheadset licensierat för PlayStation 4, då vi strävar mot att öka vårt stöd för konsolspelsmarknaden. Det är även ett bra tillfälle att engagera den stora konsolpubliken som spelar på miljontals PlayStation 4 runt om Europa och Nordamerika, säger Julien Millet, business manager, HyperX – EMEA.

Med en bakgrund av över 15 års produktutveckling avsedd för gamers, är HyperX hängivna i sitt stöttande av gamingvärlden. HyperX expanderade nyligen sin prisbelönta serie av gamingheadsets med Cloud Flight, ett trådlöst gamingheadset med en batteritid som håller i upp till 30 timmar1. Under 2018 har även HyperX utökat sitt utbud av tangentbord och möss med RGB-kompatibla Alloy Elite RGB och Pulsefire Surge, båda med internminnen och anpassningsbara profiler genom HyperX mjukvara NGenuity.

Relaterade Artiklar