Hem NYHETER HyperX lanserar Pulsefire Haste – en ultralätt gamingmus

HyperX lanserar Pulsefire Haste – en ultralätt gamingmus

Publicerat av: Redaktionen

Gamingmusen på 59 gram kommer med unik Honeycomb Hex-design, klarar upp till 60 miljoner klick och ger ett stabilt grepp för ökad kontroll och snabbare rörelser.

HyperX lanserar Pulsefire Haste – en ultralätt gamingmus 3HyperX, gamingdivisionen tillhörande Kingston Technology, Inc., lanserar idag gamingmusen HyperX Pulsefire Haste. Med en vikt på 59 gram1 och en ultralätt honeycomb hex skaldesign erbjuder musen ännu snabbare rörelser och ökad ventilation. Pulsefire Haste erbjuder en kombination av komfort och fullständig kontroll, samtidigt som den uppfyller behoven hos gamers som letar efter en ultralätt mus att komplettera sin gaming med.

Pulsefire Haste tillhandahåller TTC Golden Micro Dustproof-brytare med en beräknad livslängd på 60 miljoner klick, sex programmerbara knappar och internminne för möjlighet att spara skräddarsydda inställningar genom programvaran HyperX NGENUITY. Musen erbjuder dessutom fyra förinställda DPI-nivåer – 400, 800, 1600 och 3200 DPI – och använder en Pixart 3335-sensor för tillförlitlig precision och DPI-inställningar som stöttar upp till 16,000 DPI.

Pulsefire Haste är byggd i lågfriktionsmaterial och solida virgin-grade PTFE skates som bidrar till förbättrat glid och god följsamhet. Den ultralätta gamingmusen är utrustad med en HyperFlex USB-sladd i paracord-material som minskar spänning och motstånd och tillåter smidigare rörelser.

– HyperX fortsätter möta de ständigt föränderliga behoven hos gamers som, oavsett nivå, söker den fulländade spelupplevelsen i en lättviktsmus som dessutom är kompatibel med olika plattformar. Pulsefire Haste kombinerar HyperX högkvalitativa design och komfort i en ultralätt konstruktion som möjliggör snabbare rörelser och större precision under gamingsessionen. Spelupplevelsen förbättras ytterligare med hjälp av grepptejpen som speglar användarens rörelser till perfektion, säger Edward Baily, Business Development Manager, Northern Europe på HyperX EMEA.

Pulsefire Haste har grepptejp på båda sidor samt på höger- och vänster knapp för extra kontroll och komfort. För dem som snabbt sliter ut musens glidytor kommer Pulsefire Haste dessutom med en extra uppsättning PTFE skates. Pulsefire Haste stöds av HyperX NGENUITY:s programvara för möjlighet att justera DPI-inställningar, RGB-effekter, knappfunktioner och makron.

Tillgänglighet

HyperX Pulsefire Haste gamingmus har ett rekommenderat pris på 649 SEK och blir initialt tillgängligt via  HyperX:s online-butik. För mer information, besök HyperX Pulsefire Haste produktsida.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>