HyperX lanserar gamingtangentbordet Alloy Core RGB
Hem GAMINGE-SPORT HyperX lanserar gamingtangentbordet Alloy Core RGB

HyperX lanserar gamingtangentbordet Alloy Core RGB

Publicerat av: Redaktionen

HyperX, en gamingdivision tillhörande Kingston Technology Company, Inc., lanserar idag deras första membrantangentbord Alloy Core som ansluter till deras växande RGB-serie av gamingtillbehör.

HyperX lanserar gamingtangentbordet Alloy Core RGB 2HyperX Alloy Core RGBTM är utrustat med den klassiska LED-ljusstången och dynamiska RGB-effekter som är idealiska för spelare som vill uppgradera både stil och prestanda till ett bra pris.

Tangentbordet är designat med en tålig och förstärkt plastram för stabilitet och är försett med 6 olika ljusinställningar med 3 ljusnivåer. De mjuka brytarna har en taktil känsla men är samtidigt tysta, samtidigt som de har stöd för anti-ghosting och N-key rollover. Alloy Core är spillresistent och har testats för att tåla 120ml vätska för att undvika spillolyckor. Knapparna för mediakontroller, kortkommandon för belysning och Game Mode är lättillgängligt placerade. Funktionen Keyboard Lock gör också att man kan låsa tangentbordet utan att behöva sätta hela systemet i vänteläge.

– Vi är exalterade över att lansera vårt första membrantangentbord som erbjuder spelare så många funktioner till ett bra pris. Tangentbordet är en perfekt julklapp för spelare som efterfrågar tillförlitlighet och hög kvalitet, säger Edward Baily, Business Development Manager, HyperX – EMEA.

Specifikationer för Alloy Core

Tangentbord

Typ: Membran

Bakgrundsbelysning: RGB (5 zoner med multi-färganpassning)

Ljuseffekter: 6 LED-lägen och 3 ljusnivåer

Anslutning: USB 2.0

Polling rate: 1000Hz

Anti-ghosting: Multi-key anti-ghosting

Mediakontroller: Ja

Game Mode: Ja

Spillresistent: Testat med upp till 120ml vätska

OS kompatibilitet: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Sladd

Typ: Flätad

Längd: 1,8 meter

Dimensioner

Bredd: 443.20mm

Djup: 175.31mm

Höjd: 35.68mm

Vikt (tangentbord och sladd): 1121g

Alloy Core passar perfekt tillsammans med HyperXs nya gamingmus Pulsefire Core. Gamingmusen kommer i ett standardutförande för spelare som letar efter en bekväm och trådad RGB-mus. Pulsefire Core är utrustad med en Pixart 3327 optisk sensor med inbyggda DPI-inställningar på upp till 6200 DPI och väger endast 87g. Mjukvaran HyperX NGenuity erbjuder anpassning av gamingmusens 7 knappar, macron och färgpreferenser.

Relaterade Artiklar