Hem NYHETER Humorn i Huawei Video ökar med DICE Twisted Mirror

Humorn i Huawei Video ökar med DICE Twisted Mirror

Publicerat av: Redaktionen

Huawei Video utökar nu sitt utbud med humortjänsten DICE Twisted Mirror.

Humorn i Huawei Video ökar med DICE Twisted Mirror 2

Humorn i Huawei Video ökar med DICE Twisted Mirror

Den nya tjänsten är resultatet av ett samarbete mellan Twisted Mirror TV, en ny global komedistreamingtjänst, och medieteknikföretaget Konnect Digital. Syftet med tjänsten är att göra komedi mobilt, enkelt och lättillgängligt. Från och med december så kommer Huawei Video ha Dice Twisted Mirror tillgängligt i Storbritannien, Finland, Sverige, Danmark och Norge.

– Vi fortsätter att utveckla tjänsten Huawei Video och ge våra användare ett aktuellt och attraktivt innehåll. Genom DICE Twisted Mirror kan våra användare snabbt och enkelt konsumera väldigt bra komedi och stand-up. Det är också en plattform som konstant växer med nytt material från olika nätverk av filmfestivaler runt om i världen, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Twisted Mirror är en ung växande komedihub, startad av Erol Mustafov och Mikael Thiery, där komedientusiaster runt om i världen ska kunna hitta allt de behöver. Plattformen har ambitiösa planer för sin tillväxt och expansion. Intäkterna utgörs idag främst av annonsintäkter men de båda skaparna söker även utvecklingskapital för att växa plattformen ytterligare. Även om plattformen just nu förmedlar befintligt humormaterial så är tanken att den i framtiden även ska producera egen oberoende komedi.

DICE Twisted Mirror innehåller ett utbud av korta brittiska och internationella komediserier och stand-up specialer som kommer att strömmas via Huawei Video. Det korta formatet är själva nyckeln i innehållet och är drivet av det ständigt ökande intresset för snabba, korta, roliga komediklipp.

Huawei Video erbjuder bland det bästa och mest varierade utbudet av internationella och europeiska filmer. Användare kan välja mellan Huaweis mångsidiga GloCal-videoinnehåll för att bland annat titta på de riktigt stora filmerna, nationella som internationella, populära serier, barnprogram, konserter, dokumentärer, live-evenemang, nyheter, sport och annan underhållning. Därtill finns det ett stort urval av premium-paket med olika typer av innehåll. Genom att förena ett flertal innehållsleverantörer erbjuds ett omfattande underhållningsbibliotek. Användaren kan välja att prenumerera, att hyra mot en engångskostnad eller att kostnadsfritt ta del av nyhets-, fakta- och underhållningsbaserat innehåll. Huawei Video har över 200 miljoner aktiva användare globalt. I Europa har tjänsten vuxit snabbt sedan den blev tillgänglig i tolv europeiska länder under våren 2020.

Relaterade Artiklar