Huaweis MateBook X Pro hyllas av internationella experter
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huaweis MateBook X Pro hyllas av internationella experter

Huaweis MateBook X Pro hyllas av internationella experter

Publicerat av: Redaktionen

Under MWC tidigare i år presenterade Huawei den bärbara datorn MateBook X Pro.

Huaweis MateBook X Pro hyllas av internationella experter 2Enheten är den första bärbara datorn med Huawei FullView-skärm och präglas såväl av en elegant design som en stark prestanda. Sedan början av juli finns MateBook X Pro till försäljning på den svenska marknaden men redan innan säljstart hade datorn hyllats av flera välansedda internationella medier.

MateBook X Pro är den senaste premiumprodukten ur Huaweis MateBook-serie. Enheten har en högkvalitativ skärm med ett skärm/höljeförhållande på 91 procent och drivs av åttonde generationens Intel Core  i7- eller i5-processor. Datorn har dessutom ett ljudsystem från Dolby Atmos Sound System. Tack vare detta och mycket annat har flera medier runt om i världen hyllat MateBook X Pro.

Bland annat utnämnde den amerikanska techsajten The Verge MateBook X Pro till ”The Best Laptop” och lyfter bland annat datorns design och prestanda. MateBook X Pro är också den första bärbara datorn på fyra år att tilldelas 10 av 10 i betyg av den norska tekniksajten Tek.no. Även Techradar är imponerade av nyheten. De hyllar bland annat datorns subtila design, kraftfulla prestanda och starka batteri och tilldelar MateBook X Pro högsta betyg.

Läs mer om MateBook X Pro här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>