Huawei P30 Amber Sunrise till Sverige
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei P30 Amber Sunrise till Sverige

Huawei P30 Amber Sunrise till Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Nu kommer den nya spännande färgen Amber Sunrise för Huaweis P30-serie till Sverige.

Huawei P30 Amber Sunrise till Sverige 2Färgen visades första gången när P30-serien lanserades i Paris tidigare i år. Amber Sunrise har dock inte varit aktuell för Sverige – förrän nu. P30-serien Amber Sunrise finns i svenska butiker från och med mitten av juni.

– Vår P30-serie är den mest framgångsrika vi någonsin lanserat i Sverige. Huawei P30 Pro har tagit såväl medier som användare med storm. Vi fick redan vid lanseringen mycket positiv respons på Amber Sunrise-färgen och därför är det extra roligt att vi nu kan erbjuda den till konsumenter i Sverige nu, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Amber Sunrise

När Huawei utforskar hur färg ska användas i designen av mobiltelefonerna är det känslan av något unikt och genuint som ska lyftas fram. Förutom att följa färgtrender vill Huawei också att skapa mönster och färger som gör känslan av det unika rättvisa. Huawei-designers har med detta som bas skapat en stil skräddarsydd för Huawei P-serien. Under förra året lanserades P20 Pro med den speciella Twilight-färgen som har en skiftande färgväxling mellan lila, blå och grön. Den följdes i år upp med unika Breathing Crystal-färgen för P30-serien och nu kommer Amber Sunrise. En färg som fortsätter Huaweis fantastiska designresa.

Huawei P30-serien

Huawei P30-serien lanserades globalt den 26 mars i år. Den presenterades med den helt nya designen, med en böjd OLED-skärm på framsidan, och böjda glas på baksidan. Kombinerat skapas en tunn, snygg och lätt design, samtidigt som telefonen är enkel att hålla i. Huawei P30 Pro fick rekordhöga sammanlagda DxOMark-poäng på 112 tack vare den nya Leica Quad Camera-systemet, med en 40 MP huvudkamera med Huawei SuperSpectrum-sensor, en 20 MP ultravidvinkelkamera, en 8 MP telefotokamera, Huaweis ToF-kamera och en 32 MP frontkamera som tar selfies till helt nya nivåer.

Den nya SuperZoom-linsen ger en överlägsen zoom-nivå i en tunn formfaktor. Genom en ny periskopform kan SuperZoom-linsen ge en detaljerad förstoring med 5x optisk zoom, 10x hybrid-zoom och 50x digital zoom. Ett prisma i telefotokameran bryter ljuset i 90 grader för att maximera fokusomfång samtidigt som kamerahöjden minimeras utan att störa enhetens design.

Relaterade Artiklar