Huawei och trivago i strategiskt partnerskap för nya reselösningar till konsumenter
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei och trivago i strategiskt samarbete för nya reselösningar till konsumenter

Huawei och trivago i strategiskt samarbete för nya reselösningar till konsumenter

Publicerat av: Redaktionen

Hotelltjänsten trivago och Huawei lanserar nu ett samarbete för utveckling av reseprodukter på Huaweis plattform för mobila tjänster, HMS (Huawei Mobile Services).

Tillsammans kommer de båda företagen att utveckla smidiga sökningar gällande olika övernattningsmöjligheter.

– Huawei är en ledande global aktör när det kommer till mobila enheter och tekniska lösningar och vi är glada över att samarbeta med dem i utvecklingen av vår tjänst som en del av deras Petal-ekosystem. Tillsammans driver vi funktionaliteten och användandet av Petal Search, Petal Maps och AppGallery och kommer på så sätt kunna bidra till utvecklingen av reselösningar framöver, säger Axel Hefer, vd på trivago.

Samarbetet inkluderar en ny app från trivago som lanseras i AppGallery. Appen kommer att erbjuda möjligheten att omedelbart jämföra miljontals övernattningsmöjligheter världen över från hundratals olika bokningssidor – allt för att kunden ska kunna hitta det perfekta valet till ett bra pris. trivago erbjuder i nuläget mer än fem miljoner hotell- och boendealternativ i 190 länder. Från september 2021 hade AppGallery en global publik på 580 miljoner aktiva användare varje månad i mer än 170 länder. Under 2020 nådde distributionen av appar en räckvidd på 384,4 miljarder – en ökning på mer än 120% jämfört med 2019.

Huawei och trivago kommer dessutom gemensamt utveckla lösningar för boendesökningar i den betalda hotellsökningsfunktionen i Huaweis Petal Search och Petal Maps. Huaweis användare kommer därmed få direkt tillgång till sina utvalda reseleverantörer vilket bidrar till en smidig användarupplevelse. Lanseringen av trivago i Petal Search sker den 29 oktober.

Huawei och trivago i strategiskt partnerskap för nya reselösningar till konsumenter

– Vi är glada över att samarbeta med trivago som en ledande global leverantör av boendessökningar och prisjämförelser. Vi tror att detta partnerskap kommer göra det möjligt för oss att tillsammans utveckla både teknologi och unika lösningar på marknaden, säger Jeffrey Qiu, Nordisk CEO för Huawei Consumer Group.

 

 

Relaterade Artiklar