Huawei lanserar P30 Lite: utrustad med trippelkamera och 48 MP huvudkamera
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar P30 Lite: utrustad med trippelkamera och 48 MP huvudkamera

Huawei lanserar P30 Lite: utrustad med trippelkamera och 48 MP huvudkamera

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar Huawei P30 Lite, speciellt utformad för fotoentusiaster som är på jakt efter det senaste.

Huawei lanserar P30 Lite: utrustad med trippelkamera och 48 MP huvudkamera 2Enheten är utrustad med tre bakre kameror som ger stöd för foto med ultravidvinkel och artificiell intelligens (AI) -funktioner.

Trippelkameran består av en 48MP huvudkamera, 8MP ultravidvinkelkamera och en djupkamera som samarbetar för bästa resultat. P30 Lite gör det möjligt att ta högkvalitativa bilder av studiokvalitet.

AI-förstärkt trippelkamera med ultravidvinkel

Huawei P-serien har länge ansetts vara en av de bästa inom smartphonefamiljerna för seriösa fotografer. Med tre bakre kameror som stöder högupplöst fotografering, kombinerat med Huaweis kraftfulla kameraalgoritmer, tillåter P30 Lite användaren att ta foton med studiokvalitet utan att använda studioutrustning. Den höga upplösningen gör det möjligt att använda bilderna till högkvalitativa tryck och större utskrifter.

Enhetens kamera innefattar en zoomteknologi med hyperprovtagning som förbättrar 48MP ultra-högupplösta objektiv som omvandlas till en superzoomlins. Tack vare detta är det möjligt att fånga otroliga bilder på avstånd, jämförbart med en 2x optisk zoom. Telefonen inkluderar även en 120-graders ultravidvinkellins vilket gör P30 Lite till en av de första smarttelefonerna i branschen som stödjer ett 120-graders synfält. Det hjälper användaren att ta in och fånga mer perspektiv än någonsin tidigare, särskilt när man fotograferar bergiga landskap eller stadsvyer.

Högkvalitativ design och innovativ tillverkningsteknik

Huawei P30 Lite kombinerar kraftfull prestanda med modern design. Enheten drivs av AI-chipset Kirin 710 som i kombination med EMUI 9.0.1 och 128 GB internt lagringsutrymme ger en enastående användarupplevelse. Telefonen finns tillgänglig i färgerna Midnight Black, Pearl White och Peacock Blue. Färgerna är en utveckling av Huaweis berömda färggradient som med hjälp av en reflexfilm accentuerar baksidan av enheten. Processen omfattar två filmer, den första är målad med en gradientfinish, på vilken en laserbehandlad film är skiktad. Toppskiktet har fina texturer som reflekterar och bryter ljus, vilket ger högglans till enheten.

Huawei P30 Lite består av en 6,15-tums Dewdrop-skärm och har ett högt skärm-till-kropp-förhållande på 84,1 procent. Skärmpanelen kopplas naturligt med ramen för att bilda perfekt rundade och släta kanter.

P30 Lite stöder 480 fps super-slow motion video capture som saktar ner rörelser med 16 gånger för att markera detaljer i objekt i rörelse. GPU Turbo har ytterligare uppgraderats vilket gör att telefonen kan leverera ännu bättre spelprestanda.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>