Hem NYHETER Huawei AppGallery växer med LEGO®DUPLO®WORLD

Huawei AppGallery växer med LEGO®DUPLO®WORLD

Publicerat av: Redaktionen

Nu kommer Lego Duplo World till Huawei AppGallery.

Huawei AppGallery växer med LEGO®DUPLO®WORLD 3LEGO®DUPLO®WORLD är en flerfaldigt prisbelönad app och har över 13 miljoner nedladdningar globalt.

Appen är populär både bland barn och föräldrar och är ett fint exempel på hur det går att knyta ihop lärande med roliga upplevelser. LEGO®DUPLO®WORLD finns i Huawei AppGallery från och med december.

Huawei stärker nu sitt breda utbud av appar för barn i AppGallery med en ikonisk titel – LEGO® DUPLO®WORLD. Appen, som utvecklats av StoryToys, ett dotterbolag till Touch Press, erbjuder en mängd lekupplevelser med djur, byggnader, spännande fordon och tåg som inspirerar barns fantasi och kreativitet genom inlärning.

-Vi har en hög ambition med AppGallery så det känns verkligen roligt att kunna erbjuda den här populära appen där. Lego är ett anrikt och tidlöst varumärke som de flesta kan relatera till och med appen erbjuds en plattform för kreativitet och lärande som vi hoppas många ska få glädje av, säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig för Huawei Consumer Group i Sverige.

LEGO®DUPLO®WORLD finns tillgängligt i AppGallery från och med 4 december, är kostnadsfri att ladda ner och med möjlighet till att köpa mer innehåll i appen. Appen finns på över 20 språk – kinesiska, tjeckiska, holländska, engelska, finska, franska, tyska, grekiska, ungerska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, svenska, thailändska, turkiska och vietnamesiska.

Relaterade Artiklar