HP lanserar Spectre X360 16, ENVY 34 och olika laptops med Windows 11
Hem PRODUKTNYHETER HP lanserar Spectre X360 16, ENVY 34 och olika laptops med Windows 11

HP lanserar Spectre X360 16, ENVY 34 och olika laptops med Windows 11

Publicerat av: Redaktionen

Idag introducerade HP Inc. nya bärbara och stationära konsumentdatorer och skärmar avsedda för människor som växlar mellan produktivitet, kreativitet, underhållning och samarbete.

Bland nyheterna finns ett flertal nya Windows 11-enheter, den senaste familjemedlemmen i Spectre portfolion samt ENVY 34 Allt-i-ett med mängder av smarta funktioner för kreatörer.

HP Spectre x360 16

Spectre X360 16 påminner om sina syskon i Spectre portfolion, men har en mängd nyheter både på och under chassit. Spectre X360 16 är en perfekt bärbar dator för de som söker ett läckert chassi i exklusiv design med kraft för både arbete och underhållning.

Funktioner inkluderar bland annat:

 • Mer levande videosamtal med en integrerad, intelligent 5 MP kamera  som gör det enkelt att logga in med Windows Hello. Kameran har en fysisk slutare som styrs av en snabbtangent och en notis ges i samtliga appar som har tillgång till kameran för att påminna användaren om kamerans status för ökad säkerhet.
 • HP GlamCam är en del av HP Command Center och förhöjer videosamtalens ljud- och bildkvalité. Till exempel kan du stå upp och ta en paus under samtalen med Auto Frame som följer dina rörelser. Automatisk korrigering av ljusförhållanden för bättre bild och när du går bort släcker

Spectre X360 sig automatiskt och vaknar när du närmar dig  Om du tittar bort, mörknar ljusstyrkan så att du kan spara batteri.

 • Oavsett om du streamar den senaste filmen eller redigerar den perfekta bilden ger 16:10 skärmen , som finns i versioner med UHD eller OLED , med VESA True Black HDR och 100% färgkalibrering, de minsta detaljerna ett sprakande liv. Jämfört med 15-tumsversionen har Spectre 16 ytterligare 22 mm visningsutrymme, vilket ger 91% STBR (screen-to-body- -ratio).
 • Fyra nydesignade högtalare ger högre och klarare ljud med balanserad diskant. Med AI Noise Removal dämpas eventuellt bakgrundsljud vid
 • Suverän prestanda med Intel® Evo ™ – plattformen, 11e generationens Intel® Core™ i7- processor, NVIDIA® GeForce RTX 3050-grafik upp till Wi-Fi 6E med Network Booster, Bluetooth 5.2 och upp till 17 timmars batteritid12.
 • Detta är den första bärbara konsumentdatorn från HP som är tillverkad av återvunnen CNC- aluminium. Spectre 16 har också detaljer från återvunnen plast från havet i tangentbordet, ramen och högtalarinneslutningen . Dessutom är emballage 100% återvunnet för att minska miljöpåverkan med EPEAT® Gold & ENERGY STAR® -certifiering .

HP ENVY 34 All-in-One Desktop PC

Med sin 34-tums bildskärm i 21: 9 format  är HP ENVY 34 All-in-one (Allt-i-ett) framtagen med kreatörer och deras behov i fokus. Tillsammans med de nya Snap 11-layouterna i Windows 11 kan du enkelt visa flera dokument sida vid sida eller snabbt flytta ett fönster till en specifik del av skärmen så att du slipper rulla eller konstant klicka mellan olika fönster.

Fler nyheter inkluderar:

 • Njut av den mest uppslukande upplevelsen som är möjlig med ultraskarpa detaljer och antireflexbehandling i världens första 34-tums allt-i-ett-dator med 5K-skärm,, true colour med färgskalibrering vid leverans och 98% DCI-P3. För att ge en så bra ergonomisk upplevelse som möjligt är skärmen dessutom höj och sänkbar.
 • Första Allt-i-ett PCn med en avtagbar, magnetisk 16 MP kamera  som gör att du kan förflytta kameran längs skärmens sidor för att ändra vinkel. Anpassa hur du ser ut i kameran med HP Enhanced Lighting, som utnyttjar belysningskontrollerna på din skärm. Förutom 16 MP har kameran avancerad pixel binning teknik och 2 μm pixelsensor för otrolig kvalité.
 • ENVY 34 kan ge en prestandanivå med upp till 8-kärnors 11:e generationens Intel® Core™ i9 S- serieprocessor och den första Allt-i-ett datorn med upp till NVIDIA® GeForce® RTX 3080 grafik.
 • Inbyggda designfunktioner inkluderar ett inbyggt nätaggregat, en avancerad kylningslösning, plats för trådlös laddning av mobiltelefonen inbyggd i stativfoten, tillsammans med flera portar inklusive Thunderbolt ™ 4-stöd.

HP lanserar Spectre X360 16, ENVY 34 och olika laptops med Windows 11Flera Windows 11-enheter

Förutom Spectre X360 16 och ENVY 34 Allt-i-ett presenterar HP flera stationära och bärbara alternativ med stöd för Windows 11. Samtliga av Windows 11-datorerna som presenteras av HP är delvis gjorda av återvunnen plast från havet, är EPEAT® Silver eller Gold certifierade , ENERGY STAR® certifierade med 100% återvunnet emballage .

De nya modellerna som lanseras är:

 • HP 14 Laptop PC: HPs lättaste 14” bärbara dator för konsumentmarknaden med tillvalet 4G LTE  för den som vill kunna vara uppkopplad överallt. Baserad på Snapdragon® 7c Gen 2 platformen har HP 14 upp till 8 GB LPDDR4 minne, 128 GB SSD-lagring och upp till 15 timmars batteritid .
 • HP Pavilion All-in-One Desktop PC: Koppla enkelt upp mot möten med nya Zoom-certifierade 24- eller 27-tums AiO, som har en 5 MP popup-webbkamera. Perfekt för produktivitet eller streaming av en favoritfilm. Pavilion AiO finns med Full- eller Quad HD -skärm  med antireflexbehandling och AMD Ryzen™ 5000 series processorer
 • HP All-in-One Desktop PC: Uppdaterad version av populära HP All-in-One, nu med AMD Ryzen™ 5000  eller Intel® processorer . AMD-versioner finns i både 24 tum och 27 tum, Intel i 24 tum.

Och slutligen; fantastiska skärmar

Förutom flera konsumentnyheter inom laptops och stationära PCs lanserar HP även två bildskärmar: HP U32 4K HDR: Denna fantastiska 31,5-tums diagonala 4K HDR-skärm har en exakt och verklighetstrogen, fabrikskalibrerad färgskala med 99% sRGB och 98% DCI-P3, perfekt för att redigera foton eller skapa invecklade mönster.

HP M34d WQHD Curved är en helt uppslukande 34-tums skärm som är väld och komplett med integrerade högtalare och WQHD-upplösning. HP M34d WQHD passar för multitaskers som vill samarbeta och njuta av den senaste underhållningen med bästa kvalité.

Både U32 4K HDR och M34d WQHD har USB-C®, som kan hantera både data och ström för bildskärmarna när de till exempel är anslutna till en bärbar dator. Ögonen irriteras inte tack vare ett lågblått ljusfilter och bildskärmarna är hållbart tillverkad med återvunnen plast.


HP Spectre x360 16
förväntas finnas tillgänglig under hösten till ett pris från cirka 19 999 SEK inkl momsPris och tillgänglighet

 • HP ENVY 34 All-in-One Desktop PC förväntas finnas tillgänglig i oktober till ett pris från cirka 29 999 SEK inkl
 • HP 14 Laptop PC förväntas finnas tillgänglig under hösten. Pris från ca 6 999 SEK inkl
 • HP Pavilion All-in-One Desktop PC förväntas finnas tillgänglig i oktober till ett pris från cirka 8 499SEK inkl
 • HP AiO All-in-One Desktop PC förväntas finnas tillgänglig i oktober till ett pris från cirka 6 999 SEK inkl moms
 • HP U32 4K HDR förväntas finnas tillgänglig i oktober till ett pris från cirka 7 099 SEK inkl moms
 • HP M34d WQHD Curved är tillgänglig nu, via HP store till ett pris från cirka 6 399 SEK inkl moms

Relaterade Artiklar