HP lanserar Presence
Hem PRODUKTNYHETER HP lanserar Presence

HP lanserar Presence

Publicerat av: Redaktionen

Lösningar för förbättrat digitalt samarbete

Idag lanserar HP Inc. HP Presence, en ny portfölj av konferens- och samarbetslösningar för att förenkla och förbättra digitala möten.

HP Presence inleder en ny era av hybridarbete och konferenslösningar med tjänster och tillbehör – utformade för maximal konferensupplevelse för både personer i ett konferensrum och deltagare på distans.

Övergången till hybridarbete har gett människor frihet att arbeta från praktiskt taget var som helst – på och utanför sin arbetsplats. Enligt en global undersökning av Launchbox i samband med HP byter 80% av cheferna kontorsmiljö för att fokusera mer på samarbete. Samma undersökning visar också att IT – avdelningar dagligen möter utmaningar att hålla anställda anslutna för att behålla produktivitet på ett IT säkert sätt. Detta gör konferens- och samarbetslösningar till högsta prioritet för 67% av IT – avdelningarna.

HP Presence Meeting Space Solutions är en serie skalbara, tillbehör, mjukvara och tjänster för digitala möten i alla storlekar. HP Precense interagerar intuitivt med mötesarrangörer och deltagarna för att ge en förbättrad mötesupplevelse och levererar användbar analys i realtid tillbaka till IT-avdelningen. HP presense Meeting Space Solution kommer paketerat i tre olika lösningar beroende på rumsstorlek.

Samtliga tillbehör och paket är kompatibla med Microsoft Teams, Zoom och innehåller HPs nya säkerhetsplattform Wolf Security. Dessutom är lösningen Meeting Ready, vilket innebär att tillbehören känner av när människor kommer in i rummet och sätts på automatiskt.

I HP Presence Meeting Space Solution ingår:

  • HP Presence See 4K – 4K kamera med AI förbättrat ljud och bild – kamera återger fantastisk ljud- och videoupplevelser till mötesdeltagarna och kan mekaniskt rotera ner mot golvet för att säkra att kameran är avstängd efter mötet eller om mötet bara kräver samtal utan video. EQ möjliggör manuell kontroll av
  • HP Presence Audio Video Bar – För större möten som kräver tydlig stereoljud- och videoåtergivning med fantastisk upptagning. Ljudet förbättras med hjälp av AI och de inbyggda stereohögtalarna är skapade tillsammans med Bang & Olufsen. Kameran, som sitter mellan högtalarna, har en slutare så att man ser när den är av och på.
  • HP Presence Hub och HP Presence Talk – Anslut, kontrollera deltagare och styr ljud- och bildupptagning via HP Presence Hub. I paketet ingår två satellit-mikrofoner som placeras i rummet för ännu bättre ljudupptagning- och återgivning.
  • HP Presence Control och HP Presence Control Plus-Intelligent konferenslösning med adaptivt AI-förbättrat ljud från Bang & Olufsen. HP Presence Control är perfekt för små- till medelstora mötesrum med två stereohögtalare på 2.25″ som tar upp ljud upp till 4 meter, medan HP Presence Control Plus passar medelstora till stora mötesrum då den har två stereohögtalare på 3.25″ vilka tar upp ljud upp till 6 meter. Både Presence Control och Plus versionen går att köpa utan högtalare.
  • HP Presence Mini Conferencing PC – Högpresterande dator som är anpassad för att ge IT- avdelningen avlastning då den enkelt styr tillbehören och Hub och Control. Mini conference PC har HP Wolf Security for Business för säkra möten.

HP lanserar PresenceFörutom ett flertal produkter kommer även HP presence med mjukvara som förbättrar mötesmiljön.

  • HP Wolf Security – säkerställ med total kontroll att virtuella möten skyddas mot cyberhot med HP Wolf Security for Business. IT kan känna sig säker på att användarnas kameror är avstängda med HP Auto Privacy
  • HP Presence Manager IT -visar när uppdatering är tillgänglig och ger IT-avdelningen kontrollen över vilka uppdateringar som tillämpas på vilka enheter och när. Samtliga enheter och tillbehör stöder Windows Update och Teams Admin
  • HP Presence Manager – ingår i alla paket och är ett dashboard som enkelt ger en överblick över alla mötesrum och gör det enkelt uppdatera firmware eller mjukvara på
  • HP Presence Insight utvidgas dashboarden och inkluderar UC hälsa, kvalitet på mötet samt hur ofta konferensrum används. Även information om hur vissa komponenter i datorn mår ingår.

HP Presence Exchange är ett tillval som ger en nästa arbetsdags ersättningsalternativ för alla Presence komponenter i er lösning.

  • HP Presence Customer Success Manager även den ett tillval

som monitorerar och managerar era upplevelser och problem, för att öka användandet samt värdet hos er som kund av lösningen i rummet.

Relaterade Artiklar