Hem NYHETER #HotelLivet kommer hem

#HotelLivet kommer hem

Publicerat av: Redaktionen

Längtan efter resandet har ökat då vi inte kunnat resa som vanligt under 2020.

#HotelLivet kommer hem 2

#HotelLivet

Vi har dagdrömt om exotiska och solfyllda platser och om att bli bortskämda på ett bekvämt hotell. Medan vi alla fantiserar om framtida resor tar Hotels.com hem #HotelLivet genom att hjälpa reselängtande svenskar att återskapa sina favoritdelar av semestern i sitt eget hem.

Att bo på hotell gör underverk för sömnen, kanske tack vare chokladen på kudden, de perfekt instoppade lakanen eller vikta handduksdjuren. Oavsett vad som gör dig glad, så är det dags att unna dig själv.

Hotels.com levererar steg-för-steg-guider för att visa hur man fixar den ultimata hotellsängen med fluffiga kuddar och krispiga lakan, komplett med vikta handduksdjur. Begränsningar kräver nytänkande. Fixa hotellkänsla hemma med elefanten Ellie. Hotels.com-guiden visar rastlösa reseentusiaster hur de stoppar in hörn och viker lakan för den ultimata hotellsömnen.

Om du vill komma från det vardagliga och istället låtsas att du är på semester, har Hotels.com de perfekta tipsen för hur du tar den ultimata #BadrumSelfie – ett måste vid hotellvistelser. Innan globala avstängningar och restriktioner åkte selfie-sökande resenärer världen runt i jakt på de mest Instagram-vänliga badrummen. I år får dock ditt eget badrum duga. Men tack vare Hotels.com och deras selfie-tips kan du fortfarande förbättra ditt selfie-game, samtidigt som det är en rolig aktivitet medan vi har mer tid hemma. Bara för att du inte kan bo på hotell just nu behöver inte ditt Instagram-flöde bli tråkigt.

Här är de bästa selfie-tipsen för att undvika en #InstaFail:

  1. Ta din selfie en aning uppifrån – ögonen hamnar i bättre fokus medan eventuella dubbelhakor göms undan.
  2. Säg nej till paparazzi – om du ska ta spegelbilder så ta dem utan blixt, så att man faktiskt ser dig.
  3. Handduks-ansiktslyft – en hårhandduk kan göra underverk för dina kindben, så linda handduken runt huvudet för en smickrande look.
  4. Städa för seger – ingen vill se tandkrämsstänk på spegeln, gårdagens kläder eller en fuktig handduk på handdukstorken.
  5. Ju fler desto bättre – när du tror att du har tillräckligt med bilder…Ta fler.

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager för Hotels.com brand kommenterade: ”Att inte kunna resa eller bo på hotell kan kännas lite som en livstidsdom för de som är vana att resa. Vi har skapat dessa guider för att påminna alla globetrotters om att vi kommer att resa igen i framtiden, men viktigast av allt att vi under tiden fortfarande kan uppleva #HotelLivet från våra hem. Så låt oss vara ärliga, känslan av att glida in i en perfekt bäddad säng efter en lång dag kan göra även den mörkaste dagen lite ljusare”.

 

Relaterade Artiklar