Högkvalitativt ljud och minimalistisk design på köpet
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Högkvalitativt ljud och minimalistisk design på köpet

Högkvalitativt ljud och minimalistisk design på köpet

Publicerat av: Redaktionen

Sommaren är här och många tillbringar mycket tid utomhus och på språng.

Högkvalitativt ljud och minimalistisk design på köpet 3Dagar och kvällar fylls av badutflykter, picknicks och trädgårdsfester. Vad passar då bättre än en portabel högtalare? Mellan den 1 och 31 juli får du som köper en Huawei P20 Lite därför en CM51 SoundStonehögtalare på köpet.

Tidigare i år lanserade Huawei telefonen P20 Lite. Telefonen är speciellt utformad för unga konsumenter och har en modern design. Under juli får de som köper en P20 Lite den portabla högtalaren CM51 SoundStone på köpet.

Högkvalitativt ljud och minimalistisk design på köpet 4Bluetooth-högtalaren har en minimalistisk design i flätat tyg och med inbyggda knappar. CM51 SoundStone har ett högkvalitativt ljud med skarp diskant, naturligt alto och djup bas. Högtalaren är IPX5-certifierad vilket innebär att den är vatten- och svettresistent. Tack vare detta går det att njuta av musik i flera olika miljöer.

Genom den inbyggda mikrofonen med cVc  6.0 brusreducerande teknik fungerar högtalaren även som handsfree. Enheten är dessutom ergonomiskt utformad för ett bekvämt grepp. Högtalaren besitter ett 700mAh högkapacitets litiumpolymerbatteri som ger över 8,5 timmars speltid och laddas fullt på mindre än 3 timmar.

Kampanjen pågår mellan den 1 och 31 juli. Eventuella avvikelser hos vissa återförsäljare kan förekomma. Huawei P20 Lite kommer i färgerna Klein Blue, Sakura Pink och Black. Rekommenderat butikspris är 3 790 SEK. CM51 SoundStone kommer i färgen Grey. Värdet uppgår till 599 SEK.

Relaterade Artiklar