Höga betyg när studenterna recenserar Mecenat-appen
Hem E-HANDEL Höga betyg när studenterna recenserar Mecenat-appen

Höga betyg när studenterna recenserar Mecenat-appen

Publicerat av: Redaktionen

Studenterna uppskattar sin Mecenat-app. Under hösten passerade vi 2 miljoner nedladdningar och de gillar vad de får.

Höga betyg när studenterna recenserar Mecenat-appenDrygt 95 procent ger appen mycket höga betyg när de recenserar den med kommentarer som ”Bästa, så bra rabatter, smidig app!!

Enkelt, smidigt, bra! Absolutely amazing”.

Med appen får studenterna sitt Mecenatkort direkt i mobilen, tillsammans med övrig smart funktionalitet där de hittar allt som finns på webben och lite till. Appens popularitet har bidragit till att nästan 90 procent av studenterna använder mobilen när de ska söka och använda sina studentrabatter.

-När studenterna är ute på nätet så använder de nästan enbart mobilen. Då är det viktigt att mobil-appen är felfri och levererar de funktioner som studenterna förväntar sig. De är en grupp som alltid ligger i framkant på utvecklingen så vår interna utvecklingsavdelning får verkligen jobba hårt och smart för att få de här höga betygen, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

En annan positiv effekt av appens framgångar är att nästan alla studenter väljer bort det fysiska Mecenatkortet i plast och istället enbart använder det digitala kortet i appen, vilket självklart är bra för miljön.

Siffrorna och recensionerna är hämtade från den samlade statistiken för hela 2020. 95 procent av studenterna gav Mecenat-appen minst fyra stjärnor i betyg.

Relaterade Artiklar