Hitta och boka flyg direkt via Petal Search
Hem APPAR Hitta och boka flyg direkt via sökmotorn Petal Search

Hitta och boka flyg direkt via sökmotorn Petal Search

Publicerat av: Redaktionen

Huawei och Skyscanner inleder ett nytt samarbete som gör det möjligt för användare att lättare söka efter flyg, hotell och hyrbilar genom sökmotorn Petal Search.

Petal Search, som är Huaweis integrerade sökmotor, hjälper användare hitta och jämföra lämpliga resealternativ snabbt och enkelt innan de hänvisas till bokningssidan.

Vidare hjälper appen användare att förbättra sina resplaner genom att ge skräddarsydda rekommendationer och inspiration samt lyfta fram erbjudanden som hjälper dem att skapa en minnesvärd reseupplevelse.

Skyscanners marknadsledande Flight Search API, som levererar innehåll och rapportering från över 1 000 globala leverantörer, är nu integrerad i Huaweis appar Petal Search och Petal Maps. Med apparna kan användare numera enkelt söka efter och jämföra flyg, hotell och biluthyr-ningsalternativ över hela världen innan de omdirigeras till leverantörernas plattformar för att slutföra köpet.

– Vi är glada över att kunna erbjuda Huaweis användare vår tjänst för att hitta flygresor genom integrationen av vår app i Petal Search. Det finns miljontals flygkombinationer till destinationer över hela världen och till mycket konkurrenskraftiga priser, vilka användare nu kommer ha tillgång till direkt i sin mobil, säger Sonja Balcer, Director of Affiliate Marketing från SkyScanner.

I takt med att pandemirestriktionerna försvinner, ökar också semesterbokningarna. En undersökning som nyligen utfördes av Skyscanner visar att 86 procent av resenärerna planerar att spendera lika mycket eller mer på resor än vad de gjorde innan pandemin¹. Efterfrågan på resor ökar mycket i många regioner över världen. Sökningar på resor ökade globalt med 20 procent i mars jämfört med februari.

– När världen åter öppnar upp för turism växer också konsumenternas förtroende för att resa. Det är därför vi inledde detta partnerskap i tid för att hjälpa våra användare att få ut det bästa av sin välförtjänta sommarledighet. Vår vision är att stötta äventyrliga upptäcktsresande genom att bygga partnerskap med rese- och sökföretag, vilket gör Petal Search till en effektiv och pålitlig reskamrat, säger Dr. Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe på Huawei.

Hitta och boka flyg direkt via Petal Search

För användare som gör sina resplaner via appen, ger Petal Search unika rekommendationer och inspirationsfunktioner som lyfter fram erbjudanden som kan hjälpa dem att bygga sina egna unika reseupplevelser. Funktionen kommer att finnas tillgänglig för alla de miljoner användare i över 160 länder som aktivt använder Petal Maps eller Petal Search varje månad.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar