Här är landets mest rekommenderade mäklare
Hem NYHETER Här är landets mest rekommenderade mäklare

Här är landets mest rekommenderade mäklare

Publicerat av: Redaktionen

Booli och Hittamäklare har plockat fram en topplista på de 100 mest rekommenderade mäklarna.

Här är landets mest rekommenderade mäklare 2Listan baseras på rekommendationer från verifierade säljare som inkommit under årets första halvår.

Många använder sig av rekommendationer för att ta reda på vad andra tyckt om en tjänst. Topplistan är en indikation på vilka mäklare som har haft nöjdast kunder under det första halvåret 2018.

– Att vara med på topplistan för Sverige innebär inte bara att mäklaren har nöjda kunder utan även att merparten av kunderna har fått ge sitt omdöme av tjänsten. Det ökar transparensen och gör valet av mäklare tryggare för framtida säljare, säger Alexandra Eldin, marknadsansvarig på Hittamäklare.

Sedan Hittamäklare lanserade sitt rekommendationssystem har ca 3000 mäklare, dvs. ungefär hälften av alla landets aktiva mäklare använt tjänsten.

Topp 5 mäklare med flest rekommendationer

Mäklare Antal rekommendationer
Martin Boholm 54
Sebastian Stojanovic 53
Karam Kaiser 52
Andreas Skönebrant 48
Marcus Ljungdahl 47

Martin Boholm på Notar i Uppsala har fått in flest rekommendationer i landet – hela 54 stycken under början av året.

– Mitt mål under mina 8 år som mäklare har varit att alla som varit i kontakt med mig, både köpare och säljare, ska vilja anlita mig när de ska sälja och också rekommendera mig vidare. Just nu kontaktar ca 85 % av mina kunder mig via rekommendationer vilket känns fantastiskt kul, säger Martin Boholm.

Vill du ha en lista för din kommun?

Här ser du de mest rekommenderade mäklarna i Östersund de senaste 6 månaderna. För att få fram topplistan för din kommun byter du ut ortsnamnet i länken (dvs. Byt ut ‘ostersund’ mot ‘dinkommun’). Observera att listan uppdateras kontinuerligt till att alltid visa de senaste 6 månaderna.

I bifogad excelfil finns topp 100 mäklare i landet med flest rekommendationer.

Relaterade Artiklar