Handla i butik direkt med mobilen
Hem APPAR Handla i butik med mobilen

Handla i butik med mobilen

Publicerat av: Redaktionen

Nu behöver du inte längre använda en bärbar scanner från butiken när du handlar på Coop.

Genom Coops nya mobila betallösning Scan & Pay kan du scanna av dina varor direkt med mobilen och därefter betala via Swish eller betalkort.

Det nya sättet att handla på ska vara möjligt i samtliga Coops butiker under 2021.

Med Coop Scan & Pay scannar du dina varor, betalar för dem samt får ett kvitto och en streckkod som scannas för att lämna självutcheckningsområdet. Identifiering i Scan & Pay-appen sker via ditt mobila bank-id. 

Handla i butik direkt med mobilen-Det här är en betaltjänst som är efterfrågad i branschen. Sen starten i somras har vi fått mycket positiv feedback. Vi ser också i den rådande situationen att fler uppskattar möjligheten med en tjänst där kunden kan scanna och betala själv och i större utsträckning styra sin butiksupplevelse. Det här är det första steget i utrullningen av Scan & Pay och vi ser fram emot att komma till fler platser i Sverige så snart som möjligt, säger Carita Weiss, Chef betalningar, Coop Sverige.

Coops egna mobila betallösning började användas redan i somras när företaget drabbades av en it-attack mot en av deras leverantörer. Den globala it-attacken ledde till att butikskedjans kassasystem havererade och fick till följd att flera av landets 800 Coop-butiker tvingades stänga när de inte kunde ta betalt.

Relaterade Artiklar