Handla i butik direkt med mobilen
Hem APPAR Handla i butik med mobilen

Handla i butik med mobilen

Publicerat av: Redaktionen

Nu behöver du inte längre använda en bärbar scanner från butiken när du handlar på Coop.

Genom Coops nya mobila betallösning Scan & Pay kan du scanna av dina varor direkt med mobilen och därefter betala via Swish eller betalkort.

Det nya sättet att handla på ska vara möjligt i samtliga Coops butiker under 2021.

Med Coop Scan & Pay scannar du dina varor, betalar för dem samt får ett kvitto och en streckkod som scannas för att lämna självutcheckningsområdet. Identifiering i Scan & Pay-appen sker via ditt mobila bank-id. 

Handla i butik direkt med mobilen-Det här är en betaltjänst som är efterfrågad i branschen. Sen starten i somras har vi fått mycket positiv feedback. Vi ser också i den rådande situationen att fler uppskattar möjligheten med en tjänst där kunden kan scanna och betala själv och i större utsträckning styra sin butiksupplevelse. Det här är det första steget i utrullningen av Scan & Pay och vi ser fram emot att komma till fler platser i Sverige så snart som möjligt, säger Carita Weiss, Chef betalningar, Coop Sverige.

Coops egna mobila betallösning började användas redan i somras när företaget drabbades av en it-attack mot en av deras leverantörer. Den globala it-attacken ledde till att butikskedjans kassasystem havererade och fick till följd att flera av landets 800 Coop-butiker tvingades stänga när de inte kunde ta betalt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>