Handheld lanserar NAUTIZ X6, en ultrastryktålig Android-phablet
Hem NYHETER Handheld lanserar NAUTIZ X6, en ultrastryktålig Android-phablet

Handheld lanserar NAUTIZ X6, en ultrastryktålig Android-phablet

Publicerat av: Redaktionen

 Handheld Group, den svenska ledande tillverkaren av stryktåliga mobila datorer, lanserar i dag NAUTIZ X6 – en ultrastryktålig phablet – phone plus tablet – som kombinerar en tablets stora skärmstorlek och en modern ruggad mobiltelefons smidighet i en enda enhet, med stryktålighet nog att klara alla typer av arbetsmiljöer.

Handheld lanserar NAUTIZ X6, en ultrastryktålig Android-phablet 1

NAUTIZ X6 – en ultrastryktålig Android phablet – phone plus tablet – som kombinerar en tablets stora skärmstorlek och ruggad mobils smidighet i en enda enhet.

Handhelds Nautiz X6 är en Android-phablet som kombinerar de bästa egenskaperna hos en tablet (datorplatta) och en ruggad handdator i en enda enhet. Nautiz X6, som är utformad för användning i fält, har den tillförlitlighet som professionella användare med arbete i tuffa miljöer kräver. En IP67-klassning, smidig design och MaxGo Android apps gör Nautiz X6 till ett både praktiskt och effektivt arbetsverktyg.

Handhelds nya ultrastryktåliga phablet kommer med:

  • En 6-tums kapacitiv multi-touch skärm med Gorilla Glass, fullt läsbar i solljus.
  • IP67-klassning. Den är helt damm- och vattentät och uppfyller ett brett spektrum av stryktålighetstester.
  • En 8-kärnig processor och operativsystemet Android 8.0 (Oreo).
  • Google GMS för tillgång till Play Store och Google Maps.
  • 4G/LTE Android mobilfunktionalitet.
  • Förstklassig u-blox NEO-M8N-mottagare för exakt navigering med GPS, Glonass, Galileo eller BeiDou.
  • Dubbla kameror; en 13-megapixels bakåtriktad och en 5-megapixels framåtriktad.
  • Högkvalitativ 2D-imager som tillval.
  • Ett flertal tillbehör för konfiguration efter behov gör arbetet enklare och mer effektivt.

Nautiz X6 levereras med Handhelds MaxGo Android apps som på ett smidigt sätt tillgodoser behoven i företag vars anställda arbetar ute i fält. Med MaxGo kan inställningar och säkerhetskonfigurationer snabbt och smidigt anpassas även för implementeringar av ett större antal datorer.

Nautiz X6 är konstruerad för de mest krävande utomhus- och industrimiljöerna. Den är byggd stryktålig inifrån och ut och uppfyller stränga MIL-STD-810G testkrav för fall, stötar, vibrationer, fukt, extrema temperaturer och hög höjd. Med ett batteri på 8000 mAh arbetar den ett helt skift och mer, även vid intensiv användning.

”Med sin smidiga design och stora skärm, i kombinationen med stryktålighet i militär klass, en IP67-klassning och sin förmåga att fungera väl även inom stora temperaturintervaller är Nautiz X6 exakt den stryktåliga phablet-enhet som många av våra kunder efterfrågat”, säger Johan Hed, Handheld Groups produktchef. ”Nyckeln till att bli ledande inom stryktåliga handdatorer är att vara lyhörd för vad kunderna verkligen vill ha. De har efterfrågat en ultrastryktålig phabletmobil, och med Nautiz X6 får de den design och prestanda de har väntat på.”

Relaterade Artiklar