Handheld lanserar ny ultrastryktålig handdator med 5G, Android 12 och en välbekant känsla
Hem PRODUKTNYHETER Handheld lanserar en ny ultrastryktålig handdator med 5G, Android 12 och en välbekant känsla

Handheld lanserar en ny ultrastryktålig handdator med 5G, Android 12 och en välbekant känsla

Publicerat av: Redaktionen

Handheld Group, en ledande tillverkare av stryktåliga datorer, tillkännagav idag lanseringen av Nautiz X81, en ny ultrastryktålig handdator som ger den populära Nautiz-serien ytterligare en tillförlitlig Android-enhet för arbete utomhus eller i andra tuffa miljöer.

Nautiz X81 kommer med Android 12, 5G-kompatibilitet och med så gott som oändliga anpassningsmöjligheter.

Nautiz X81 har en 4,8-tumsskärm som med hjälp av unik skärmteknik ger en ljusstark display som är fullt läsbar utomhus och i solljus – utan att batteriet dräneras. Handdatorn är utrustad med en fysisk numerisk knappsats och har utvecklats för att tillgodose kund- och industrispecifika krav. Enheten har också expansionsmöjligheter för anpassning till ett brett spektrum av kostnadseffektiva tredjepartslösningar.

Nautiz X81 är en ultrastryktålig och robust handdator med en IP67-klassning, vilket innebär att den är helt damm- och vattentät. Den klarar stötar, vibrationer och extrema temperaturer, från -30˚C upp till 60˚C. En kraftfull 2,0 GHz-processor, Android 12 OS samt både 5G och 4G/LTE gör Nautiz X81 till en handdator med pålitlig datorkraft och flexibla kommunikationsmöjligheter.

Inför utvecklingen av Nautiz X81 genomförde Handheld en kundundersökning för att ta reda på de önskemål och förväntningar som fanns på ett nytt modernt verktyg inom Nautiz-serien av stryktåliga handdatorer. Resultatet blev en toppmodern uppsättning specifikationer och funktioner, men med en välbekant design.

”Även om alla önskade utökad prestanda fanns det också ett överväldigande stöd för den nuvarande utformningen hos en av våra äldre produkter”, säger Johan Hed, CPO på Handheld. ”Så man kan säga att vi återuppfann hjulet, men utan att ändra den grundläggande designen, utseendet och känslan. Både nya och befintliga kunder kommer att känna igen sig i att Nautiz X81 har samma solida och bekväma känsla som sin föregångare.”

Utöver en revolutionerande skärm, kraftfull batteriprestanda och en design som tillåter expansionsmöjligheter kan Nautiz X81 erbjuda andra prestandauppgraderingar. Ytterligare viktiga funktioner omfattar:

  • Handheld lanserar ny ultrastryktålig handdator med 5G, Android 12 och en välbekant känslaen fysisk numerisk knappsats med dedikerad skanningsknapp
  • Android 12, Android Enterprise Recommended och Google GMS för tillgång till alla appar i Google Play
  • 5G, 4G/LTE med hög dataöverföringshastighet, Wi-Fi, blåtand och NFC
  • en dedikerad multi-band u-blox GNSS-mottagare för snabb och tillförlitlig platsdata via GPS, GLONASS, Galileo och BeiDou
  • streckkodsläsare som tillval
  • ett helt ekosystem av tillbehör och påbyggnadslösningar för ökad effektivitet på fältet
Tillgänglighet

Nautiz X81 kan beställas omgående för leverans med start i slutet av 2022.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar