Handeln via Wish åter i full gång – mini-air conditioner i topp
Hem E-HANDEL Handeln via Wish åter i full gång – mini-air conditioner i topp

Handeln via Wish åter i full gång – mini-air conditioner i topp

Publicerat av: Redaktionen

Efter överenskommelsen med PostNord har svenska kunder återvänt till shoppingappen Wish.

Handeln via Wish åter i full gång – mini-air conditioner i topp 2Över 500 000 beställningar har genomförts sedan den nya smidiga rutinen för att hantera moms och hanteringsavgiften. Lusten till shopping är stor och påverkad av värmeböljan. Just nu är en air conditioner en av de populäraste produkterna.

Wish gör det möjligt för privatpersoner att handla direkt från cirka 1 000 000 tillverkare från hela världen via nätet. Genom att kapa alla mellanhänder får konsumenterna tillgång till mycket låga priser – ofta 60-90 procent under butikspriser. Dessutom är utbudet nästintill obegränsat. Totalt finns 200 miljoner produkter att köpa via sajten. När nu svenska butiker har slut på fläktar och andra produkter som hanterar värmen, finns det flera alternativ att beställa direkt från tillverkaren. Det gör att en mini-air conditioner ligger i topp på listan över de mest sålda produkterna hittills under juli månad:

– Vi har kunder i alla åldersgrupper och delar av landet. Det som är gemensamt är att de gillar att göra en bra deal. Vad som efterfrågas varierar över tid beroende på vad som är aktuellt, som nu är det varor kopplat till sommarhettan. Vi är glada för att vi kan erbjuda ett enkelt och roligt sätt att köpa prisvärda varor direkt från hela världen, säger Håvard Stjernen, Country Manager Nordics på Wish.

De 20 populäraste varorna i juli månad:

1 Air conditioner
2 Trådlösa hörlurar
3 Solglasögon
4 Vita sneakers
5 Vattentät bluetooth-högtalare
6 Fiskedrag
7 Klänning
8 Pormaskborttagare
9 Okrossbart glas till mobiltelefon
10 Slangbella
11 T-shirt (herr)
12 Helmask med snorkel
13 Radiostyrd bil
14 Drönare
15 Hijab
16 Uppblåsbar flamingo
17 Hylsnyckelsats
18 Popsocket (hållare till mobilen)
19 Hund- och katthårshandske
20 Klocka

Wish fokuserar på att bygga världens ledande shoppingplattform för mobilen. Appen kopplar ihop konsumenter med varor runt om I världen. Investerare i Wish är bland annat Founders Fund, Formation8, GGV Capital och Yahoos medgrundare Jerry Yang. Bolaget är baserat i San Francisco, Kalifornien. För ytterligare information om Wish eller för att ladda ned Wish-appen besök www.wish.com.

Relaterade Artiklar