Hållbarhet i fokus när CDON och Bring sluter nytt logistikavtal
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Hållbarhet i fokus när CDON och Bring sluter nytt logistikavtal

Hållbarhet i fokus när CDON och Bring sluter nytt logistikavtal

Publicerat av: Redaktionen

CDON och Bring har slutit ett nytt logistikavtal för de skandinaviska länderna som innebär ett ökat fokus på hållbara leveranser.

– Vi är glada över att signera med Bring som vår logistikpartner för paketleveranser. Bring är ett företag som ligger i framkant vad gäller hållbarhet, ett område som CDON har förstärkt sitt fokus på under det senaste året, säger Tobias Neumann, Logistics Manager på CDON.

CDON, liksom alla företag inom e-handelsbranschen, är medvetna om att transporter kan ha en omfattande miljöpåverkan. Därför är det viktigt att arbeta långsiktigt med en logistikpartner som löpande uppgraderar sina fordon till mer miljöeffektiva alternativ och eftersträvar nya innovativa distributionslösningar. Avtalet med Bring säkerställer hög kvalitet samt en hållbar logistik gällande paketleveranser från CDONs egna lager till våra kunder.

– I vår transformation mot att bli en renodlad marknadsplats är miljömässigt hållbara kommunikations- och logistiklösningar en viktig faktor. Jag ser därför mycket fram emot ett tätt och nära samarbete med Bring de kommande åren, fortsätter Tobias.

Hos Bring är målet att alla hemleveranser ska vara fossilria eller utsläppsfria i hela Norden år 2025, oavsett om leveransen sker i storstäder eller på landsbygd. Redan idag är mer än 50% av Brings hemleveranser i Sverige fossilfria.

– Jag är glad att CDON visar oss förtroende som logistikpartner för sina för paketleveranser i Norden. CDON har precis som vi ett starkt fokus på att arbeta med hållbara leveranslösningar, genom det nya avtalet ser jag fram emot att vi kommer kunna bidra till CDONs ambitioner om en mer hållbar leveranskedja från order till leverans, säger Per Buus, Säljdirektör på Bring.

Relaterade Artiklar