Greenely släpper fler integrationer till sin smarta elbilstjänst med ambition att bli Sveriges största elbilsplattform
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Greenely släpper nu fler integrationer till sin smarta elbilstjänst med ambition att bli Sveriges största elbilsplattform

Greenely släpper nu fler integrationer till sin smarta elbilstjänst med ambition att bli Sveriges största elbilsplattform

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan fler ladda sin elbil när elen är som billigast.

Greenelys tjänst, elbilsladdning kan mer än halvera kostnaderna för elbilsägare.

I dagarna har Greenely släppt ytterligare elbilsintegrationer till bilmodellerna Volkswagen ID4, Volkswagen ID3 och Skoda Enyaq.

Detta möjliggör för över 27 000 bilägare att ladda smartare och mer kostnadseffektivt runt om i Sverige.

Greenely är en digital elleverantör som erbjuder sina kunder timprisavtal, vilket innebär att kunderna kan spara en hel del pengar genom att styra sin elanvändning till de billigare timmarna. I Greeneys-app kan konsumenter med endast ett knapptryck se till att sin elbil laddas under timmarna på dygnet när elpriset är som lägst – helt automatiskt.

Många laddar sina elbilar när de kommer hem från jobbet vilket i regel är då elpriset är som högst. Genom Greenelys tjänst smart elbilsladdning anpassas laddningen till när elen är som billigast och kunder kan spara upp till 50 % av kostnaden. Några av de mest efterfrågade EV-märkena finns nu tillgängliga i Greenely-appen.

– En ökad elektrifiering av samhället har varit på tapeten länge och är nödvändig för att få ned koldioxidutsläppen. Med Greenelys applikation blir det enkelt och smidigt att ladda sin elbil med upp till halva kostnaden genom att dra nytta av timmarnas varierade elpris helt automatiskt. Detta tjänar både kunderna på och elkonsumtionen jämnas ut vilket innebär en minskad effektbelastning på elnätet säger Tanmoy Bari VD och medgrundare.

Greenely släpper fler integrationer till sin smarta elbilstjänst med ambition att bli Sveriges största elbilsplattformGreenelys vision är att få elkonsumenter att energieffektivisera sina hushåll och därmed också kunna minska sin elförbrukning. Förnyelsebar el kan vara mer nyckfull och därmed kan också elpriserna variera i högre grad under dygnets alla timmar. Sprider vi i ut vår elanvändning jämnare över dygnet på samhällsnivå får vi ett effektivare användning av den el som produceras.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar