Gör vardagen lite snyggare med Clas Ohlson Limited Edition – första produktserien lanseras den 2 juni
Hem NYHETER Gör vardagen lite snyggare med Clas Ohlson Limited Edition – första produktserien lanseras den 2 juni

Gör vardagen lite snyggare med Clas Ohlson Limited Edition – första produktserien lanseras den 2 juni

Publicerat av: Redaktionen

På Clas Ohlson vill vi förbättra våra kunders vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser.

Gör vardagen lite snyggare med Clas Ohlson Limited Edition – första produktserien lanseras den 2 juni 2I år har vi gjort det i exakt 100 år, och för att hylla vår grundare lanseras nu Clas Ohlson Limited Edition, ett noga utvalt sortiment av vardagsprodukter med guldkant i begränsad upplaga.

Produkterna i Limited Edition är designade av Clas Ohlsons designteam i Insjön och valts ut för att representera storsäljare och kundfavoriter genom åren, eller som en blinkning till grundaren Clas Ohlsons egna personliga intressen.

– Grundtanken med Limited Edition var att vi ville hitta ett sätt att hylla vår grundare Clas Ohlson i samband med att företaget fyller 100 år. Vi ville överraska våra kunder, men på vårt eget sätt med produkter man använder i vardagen och som prismässigt är tillgängliga för många. Allt från design och materialval till förpackningarna ska ge känslan av en lite snyggare vardag, säger Eva Berg, sortimentschef på Clas Ohlson.

Det första släppet av Limited Edition-produkter finns till försäljning i butik och online från och med den 2 juni 2018. Bland produkterna i den första serien återfinns bland annat en hopfällbar cykel, en bordsfläkt i svart och guld, en solcellslampa, en resväska som sticker ut samt en exklusivt förpackad verktygssats. Alla produkter tillverkas i en begränsad upplaga.

Hör Eva Berg berätta om arbetet med Limited Edition här

Relaterade Artiklar