Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste shoppingkunder
Hem NYHETER Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste shoppingkunder

Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste shoppingkunder

Publicerat av: Redaktionen

Evimetrix undersöker varje år hur Sveriges konsumenter ser på sina shoppingcenter, gallerior och handelsområden.

Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste shoppingkunder 4Totalt är det drygt 7 200 konsumenter som uttalar sig om 332 anläggningar i hela Sverige.

Gekås har nöjdast shoppingkunder totalt, följda av Väla Centrum och Kungsmässan Köpcentrum.

-Det här är ett otroligt fint kvitto på att vi arbetar på rätt sätt och att vår personal tar hand om våra kunder varje dag i och runt varuhuset, konstaterar Boris Lennerhov VD för Gekås Ullared.

Utmärkelsen Sveriges nöjdaste shoppingkunder innebär naturligtvis också att Gekås Ullared är den handelsplats som har de nöjdaste kunderna, se topp tre nedan.

Bland citygalleriorna tar Kungsmässan Köpcentrum hem titeln och bland region-/kommuncentrum är det Väla Centrum som vinner.

Bland de lite mindre stadsdelscentrumen är det Liljeholmstorget som vinner konsumenternas nöjdhet.

Det som i första hand gör att kunderna blir nöjda med sina shoppingställen är att det är trivsamt och att utbudet är bra, både vad gäller affärer och vad gäller restauranger och caféer.

Trivsammaste centrumet i Sverige är Mölndal Galleria som öppnade så sent som i höstas och redan hunnit arbeta sig in som ett centrum med trivsamma lokaler och trevlig atmosfär.

Bästa utbud av affärer har Väla Centrum och de bästa restaurangerna/caféerna finns hos Mall of Scandinavia.

Totalvinnare 2019:

Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste shoppingkunder 5

Placeringslista efter kategori 2019:

Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste shoppingkunder 6

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>